Vydarený zápas s Kubínom znamená prvú jarnú výhru

V 20.kole sme na domácej pôde zdolali MFK Dolný Kubín 4:0 a pripísali si prvú výhru pod novým trénerským štábom.

Úvod do zápasu sme mali raketový. Fellipe vysunul Csóku, ktorý bol rýchlejší ako vybehnuvší gólman hostí a už v druhej minúte otvoril skóre. Na nádejne rozohraný úvod sme potom nedokázali nadviazať a hra sa prinajlepšom vyrovnala. Hostia zahrozili z dvoch-troch nádejných príležitostí, nám sa podarilo nastreliť iba žrď po štandardnej situácii. V závere prvého polčasu prišlo zranenie Zorana Záhradníka, ktorého nahradil Matija Krivokapić.

A práve jeho nástup znamenal, že v druhom polčase sme gólovo zápas zlomili. Najprv si po hodine hry vypýtal pokutový kop, ktorý aj sám premenil, o tri minúty neskôr zakončoval rýchly protiútok, ktorý založil Lukas Leginus. Legi prihrával aj štvrtý gól našich, keď našiel v strede pokutového územia Mikuláša Demjanoviča. Zvyšok zápasu sme si postrážili a pripísali prvú tohtoročnú výhru, ktorá znamená natiahnutie série bez prehry na päť duelov.
ŠTK Šamorín – MFK Dolný Kubín 4:0 (1:0)
Góly: 2. Csóka, 66. a 69. Krivokapić (prvý z 11 m), 74. Demjanovič
Žlté karty: Kamladze, Sarr
Rozhodovali: Benedik – Pozor, Jánošík
ŠTK Šamorín: Horváth – Kachút, Marić-Bjekić, Nathan, Rovis – Bajrektarević, Vidnyánszky (73. Demjanovič), Fellipe Vieira (64. Pančík) – Leginus, Záhradník (45. Krivokapić), Csóka (64. Baéz)
Autor: Klub
Sdielať článok

Program zápasov mládeže

Program zapasov mládeže na najbližší víkend.

Mládež

Z nášho fanshopu