Zimná liga U10 v Pomlé: Stupava víťazí, Šamorín obsadzuje 2. a 3. miesto!

V sobotu 23. marca sa na malej umelej tráve v Pomlé odohralo 4. kolo Zimnej ligy U10, ktorá priniesla napínavé súboje a skvelé futbalové zážitky.

Víťazom turnaja sa stala Stupava, ktorá predviedla výbornú hru a zaslúžene si odniesla zlaté medaily.

Druhé miesto obsadili mladí futbalisti z ŠTK Šamorín B. Tretí skončil ŠTK Šamorín A, ktorý si taktiež vybojoval medailové umiestnenie. Na štvrtom mieste sa umiestnil MŠK Senec a na piatom ARC Hviezdoslavov.

Nadšenie mladých futbalistov aj rodičov
Turnaj v Pomlé bol skvelou akciou pre mladých futbalistov, ktorí si užili napínavé zápasy a skvelú atmosféru. Rodičia boli nadšení z výkonov svojich detí a s radosťou ich povzbudzovali.

Tréner ŠTK Šamorín U10, Ján Hanes, zhodnotil turnaj nasledovne:
"Na šamorínskej lige naše dva tímy odohrali 4. kolá so súpermi zo Stupavy, MŠK Senec a z Hviezdoslavova. Výsledky aj výkony sa počas celého turnaja prirodzene striedali, od tých najlepších po tie menej vydarené, no celkovo môžem zhodnotiť, že naše družstvá boli dve najfutbalovejšie na turnaji za, čo si zaslúžene odniesli medaily za 2. a 3. miesto. Všetky kolá nám ukázali to, v čom sme dobrí, teda kombinačná a nátlaková hra doplnená individuálnou kvalitou, no ako tréneri sme si všimli aj veci na ktorých ešte treba popracovať, teda dôraz v zakončení a psychické nastavenie na výkon napriek nepriaznivých okolnostiam."
Zimná liga U10 bola skvelou príležitosťou pre mladých futbalistov, aby si zmerali sily s rovesníkmi z iných klubov a zlepšili svoje futbalové zručnosti. Turnaj sa tešil veľkému záujmu a už teraz sa môžeme tešiť na jeho ďalší ročník.
Výsledky zápasov:

Konečné umiestenie:
1. miesto: FKM Stupava | 37 Bodov
2. miesto: ŠTK Šamorín B | 36 Bodov
3. miesto: ŠTK Šamorín A | 23 Bodov
4. miesto: MŠK Senec | 15 Bodov
5. miesto: ARC Hviezdoslavov | 5 Bodov
Autor: Klub
Sdielať článok

Program zápasov mládeže

Program zapasov mládeže na najbližší víkend.

Mládež

Z nášho fanshopu