Prípravka ŠTK Šamorín U10 si na turnaji o pohár M.R.Štefanika vybojovala striebro!

Dnes sa na štadióne v Dunajskej Lužnej odohral turnaj o pohár M.R.Štefanika pre kategóriu U10, na ktorom sa zúčastnili aj mladí futbalisti FC ŠTK 1914 Šamorín.

Chlapci pod vedením trénerov Szablocsa Bergendiho a Jána Hanesa predviedli fantastický výkon a napokon si z turnaja odniesli cenné druhé miesto.

Šamorínčania vstúpili do turnaja úvodným zápasom proti domácemu tímu Dunajskej Lužnej. Napriek bojovnému výkonu sa im nepodarilo prelomiť obranu súpera a prehrali 0:2. V druhom zápase nastúpili proti tímu Ivanka pri Dunaji a hneď od úvodu ukázali svoju silu. Po dominantnom výkone zvíťazili 4:1 a do boja o medaile vstúpili s plnou vervou.
V treťom zápase na Šamorínčanov čakal silný súper z Terchovej. Zápas bol vyrovnaný a plný napätia, no napokon sa mladým futbalistom ŠTK podarilo prelomiť skóre a zvíťaziť 1:0. Vďaka tomuto víťazstvu si Šamorínčania zaistil boj o prvenstvo.
Vo štvrtom zápase sa Šamorínčania stretoli s tímom Brezová pod Bradlom. Zápas bol od úvodu dramatický a plný obratov. V prvom polčase sa ŠTK podarilo ujať vedenia 2:0, no v druhom polčase Brezová dokázala znížiť na 2:1. Šamorínčania však v závere zápasu ukázali pevné nervy a svoje víťazstvo už nepustili.
Po záverečnom hvizde sa tak mladí futbalisti ŠTK Šamorín mohli tešiť z krásneho druhého miesta. Na slávnostnom vyhodnotení turnaja si z rúk predsedu bratislavského futbalového zväzu Juraja Jánošíka prevzali medaile a trofej, ktorá im bude pripomínať tento úspešný turnaj.
Výsledky zápasov ŠTK Šamorín:
ŠTK Šamorín 0:2 OFK Dunajská Lužná
ŠTK Šamorín 4:1 FK Slovan Ivanka pri Dunaji
ŠTK Šamorín 1:0 FK Terchová
ŠTK Šamorín 2:1 FK Bradlan Brezová pod Bradlom
Gratulujeme prípravke U10 ŠTK Šamorín k fantastickému výkonu a zaslúženému druhému miestu!
Autor: Klub
Sdielať článok

Prípravka U10 sa chystá na prestížny turnaj v Budapešti!

Mladí futbalisti z prípravky ŠTK Šamorín U10 sa dnes vydávajú na cestu do Budapešti, kde sa zúčastnia medzinárodného turnaja Budapest Youth Cup.

U10

Z nášho fanshopu