20200724 143609

A kék – fehéreknek sikerült leigazolniuk Frederik Valach kapust,, aki Liegtfauluról érkezik.

Miután Juraj Hajdúch a távozás mellett döntött, klubunk vezetőinek új kapus után Kellett nézniük. Végül sikerült leigazolniuk Frederik Valachot, aki az elmúlt idényben a Ligetfalu kapuját védte. A 21-éves hálóőr korosztályos válogatott volt, a volt csapatában a másodosztályban 40 meccsen védett. ,,Frederik egy nagyon tehetséges kapus, aki jól illik a fiatal csapatunkba. Egyes számú portást kerestünk, és úgy érzem, az ő személyében sikerült is megszereznünk,” mondta az STK elnöke Horváth Csaba.

,,A koronavírus járvány miatt szabadon igazolható játékos lettem, így új klubot kerestem magamnak. Az STK-t azért választottam, mivel a vezetőség gyorsan és kertelés nélkül tárgyalt. A klubban nagyon jók a feltételek. Örülök, hogy megegyeztünk,” mondta Frederik. ,,Nagyon jó itt a csapatkollektíva, a pályán és azon kívül is. Eredményes, jó focit szeretnénk játszani. Az elmúlt idény számomra nem volt a legjobb, ezért az új szezonban szeretnék egészséges lenni és minél többet védeni,” folytatta Freďo. ,,Az első benyomásaim a klubban? Mint már mondtam, nagyon jók a játékosok, az edző, remek feltételeket biztosít számunkra a klub. Jó, profi hangulat van a klubban.”

Freďo, légy üdvözölve Somorján! Sok sikert a kapuban!

Hajrá Somorja!

Az STK Somorja jelenlegijátékoskerete

Kapusok: Frederik Valach, Jakub Bubák

Védők: Ľubomír Mezovský, Draško Matej Marić-Bjekić, Kostas Oikonomou, Kováč Gergely, Vladimír Fujak

Középpályások: Juraj Pančík, Lukas Leginus, Aldo Baéz, Nagy László, Denis Jančo, Nagy Péter, Kristián Slebodník, Jakub Čunta, Tamás Méry

Csatárok: Martin Rymarenko, Ernest Boateng

Facebook: Tapasztalt és tehetséges kapust igazoltunk.


PARTNERI
Copyright ©2014 FC ŠTK 1914 Šamorín, a.s. Všetky práva vyhradené.
facebook_page_plugin