stk 29032021

Végre sikerült. Hosszú idő után ismét győzött az STK Somorja, sőt egy ötössel küldte haza a Bártfát.

,,Ez a győzelem nagyon sokat jelent számunkra. Elhúztunk a Bártfától, aki előtt csak kétpontos előnyünk volt. Az előző fordulókban is jól játszottunk, csak nem rúgtuk a gólokat, így nem gyarapítottuk a pontjaink számát. Most ezt megtörtünk,” mondta Tomáš Stašík, aki az első gólunkat szerezte. Egy bal oldali szöglet után fejjel talált a kapuba. ,,Az Aldoval a héten ezt sokat gyakoroltuk. Nagyon sokszor adta be a labdát és én pedig kapura fejeltem. Örülök, hogy ez a meccsen is kijött,” folytatta a védőjátékosunk. ,,Örülök, hogy beindultunk és nagy arányban győztük le az ellenfelet. Nekem segített a gól a csapat meg egy nagy löketet kapott. Szuper, hogy öt gólos győzelemmel tértünk vissza a Pomléba,” zárta le Tomáš Stašík, aki az első bajnoki gólját érte az STK mezében.

Martin Rymarenko vasárnap is bebizonyította, hogy remek góllövő. Vasárnap Denis Jančótól kapta a gólpasszt, aki e tekintetben csapatunkban a legjobb. ,,A győzelem nagyon sokat jelent. Főleg pszichikai szempontból, elhagyta a lábunkról az idegesség. Végre mi szereztük az első gólt, sőt szünet előtt a másodikat is. A második félidő elején mintha megijedtünk volna, hogy győzhetünk. Egy idő után visszatértünk a játékunkhoz, megszereztük a harmadik gólunkat és beindultunk,“ mondta csapatunk legjobb góllövője, aki jelenleg hat gólnál tart. ,,Az első helyen csapat van. Csak ezután jönnek az egyéni statisztikák,” zárta le mosolyogva Rymy.

Hajrá Somorja!

PARTNERI

http://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_bitumat.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_respect.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_onlinestavba.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_stavshop.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_winkler.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_cs.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_kappa.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_jorvik.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_denbraven.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_impa.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_cmg.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_bala.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_clinica.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_ave.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_topnad1.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_xbionic.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_czslovakia.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_wanted.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_mestosamorin.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_pomlepneu.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_zhzo.gifhttp://www.stksamorin.sk/images/dynamiclogos/logo_deliace.gif>


PARTNERI
Copyright ©2014 FC ŠTK 1914 Šamorín, a.s. Všetky práva vyhradené.
facebook_page_plugin