wem predstavenie

Bemutatjuk önöknek az STK Somorja új partnerét, a Wealth Effect Management befektetési társaságot, amely hosszú idő után jelentette meg a szlovák piacon a nyugati piacon már működő megoldást.

Az együttműködés főleg a közös jövő elképzelése miatt kelt életre. Úgy ahogy a klubunk számára nagyon fontos a fiatal nevelése, hogy a jövőben legyenek Szlovákiában megfelelő focisták, a Wealth Effect Management pedig olyan pénzügyi eszközökkel dolgozik, hogy a szlovák befektetőknek jobb jövőt biztosítson be.

A WEM különlegessége a családok, egyének, művészek, sportolók anyagi bebiztosítása a Wealth Effect menedzsmenten keresztül. Ez a magas színvonalú szolgáltatás segít az ügyfélnek kiválasztani a megfelelő alkalomkor a befektetést az ő céljai szerint.

A sport és a befektetés a Wealth Effect Managementen keresztül össze van kötve. Azon kívül, hogy támogatja az STK-t ,,A sportolóknak” nevű projektot hozott létre,

melyen keresztül az egyéneknek és a cégeknek effektíven támogatni a szlovák sportot és ezen kívül magasabb hozamot bebiztosítani.

Bővebb információ:https://wem.sk/ és https://wem.sk/wp-content/uploads/2019/10/WEM_-Prezenta%CC%81cia-Sport_variant-B-1.pdf .


PARTNERI
Copyright ©2014 FC ŠTK 1914 Šamorín, a.s. Všetky práva vyhradené.
facebook_page_plugin