53495597 2281626698748522 1181485652760330240 n

Eredményes hétvégén van túl az STK Somorja játékosa Méry Tamás, miután bemutatkozott az első csapatban és tündökölt a fakóban is.

Még csak 17 éves, de az STK-nál sokat várnak tőle. Méry Tamás a téli felkészülés előtt tért vissza az STK Somorjához, hogy benézzen a felnőtt csapathoz. Miután bemutatkozott a tavaszi szezon előtti felkészülési meccseken, élesben csak most szombaton, az Inter ellen mutatkozott be II. ligában

“Mielőtt pályára léptem volna, idegesnek éreztem magam, hiszen az első felnőtt bajnoki mérkőzésemre készültem. Végül nagyon megörültem, hisz az edző annyira bízott bennem, hogy lehetőséget adott nekem.” – mondta a meccs után a fiatal szélső. A párharcba 10 perccel a vége előtt állt be, de játéka ennyi idő alatt is nyomot hagyott a pályán.

“Amikor kifutottam a pályára, az idegesség elmúlt, és már csak arra koncentráltam, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam a pályán, és hogy hozzá segítsem a csapatomat a győzelemhez.” Ez sajnos nem sikerült, hiszen az utolsó 10 percben az STK két gólt is kapott, és Almási Laci utolsó percekben értékesített büntetője már csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

„Természetesen nem örültünk a vereségnek, nyerni akartunk, de ennek ellenére azt hiszem, hogy jól játszottunk, és egymásért küzdöttünk a pályán.” – értékelt a meccs után Tomi. Az jó eredmény hiányát vasárnap pótolta, amikoris a somorjai fakóban két gólt is szerzett a felsőpatonyiak elleni 7:0-ás győzelem alkalmával. Reméljük, hogy előbb vagy utóbb az első csapatban is jönni fognak a gólok.

Hajrá Somorja!

facebook_page_plugin