rymy 22022021

A hétvégi Poprád elleni győztes találkozó (3:1) egyik gólját Martin Rymarenko érte el. A támadónk négy pontos találatnál jár.

,,A büntetőt az végzi el, aki abban a pillanatban a jól érzi magát. Bíztam benne, hogy Poprádon is eredményes leszek. Örülök, hogy sikerült gólt szereznem és megtörtük a hazaiak ellenállását. Még az első félidőben további gólokat értünk el és fontos három pontot szereztünk,“ mondta Martin Rymarenko, aki jelenleg négy gólnál jár és felzárkózott az eddigi legjobb góllövőnkhöz Jakub Čuntához. ,,Vasárnap a Liptószentmiklós lesz az ellenfelünk, amely a Fortuna Ligába szeretne feljutni. Bízom benne, hogy jól fogunk játszani és a három pont otthon marad,“ zárta le Martin Rymarenko.

A kék – fehér mezben pályára lépett Pinte Patrik, aki az STK-ban először játszott bajnoki meccsen. ,,Legfontosabb, hogy nyertünk, feljebb léptünk a táblázatban,“ kezdte a gyorslábú focista, aki gólt is szerezhetett volna. ,,Sajnos, a lövésemet kiütötte a hazai portás. Örülök, hogy pályára léphettem. A januári érkezésem után achilles ín sérülés miatt három hetet ki kellett hagynom, ami látható volt a játékomon. Javítanom kell a kondimat,“ zárta le Pinte Patrik.

Góllövőink a 2020/21-es idényben:

4 gól – Jakub Čunta, Martin Rymerko

2 gól – Brahim Moumou, Sebastian Nebyla, Jakub Švec,

1 gól – Aldo Baez, Creighton Braun, Denis Jančo, Lukas Leginus,


PARTNERI
Copyright ©2014 FC ŠTK 1914 Šamorín, a.s. Všetky práva vyhradené.
facebook_page_plugin