DARUJTE NÁM 2% Z DANE

darujte_nám_2_1.png

stk 04112019

Az STK Somorja focistái ismét örömet szereztek a szurkolóknak. Úgy, mint Liptószentmiklós ellen, most is három gólt rúgtak az ellenfelüknek. A Komárom elleni 3:1-es győzelem nem csak három pontot jelentett, hanem azt is, hogy az STK a II. liga Csallóköz királya.

A somorjai szurkolók nagyon jól szórakoztak. A srácok nagyot harcoltak, óriási szívvel játszottak, remek támadásokat vezettek, három szép gólt szereztek. Az elsőt Nagy Péter szerezte. ,,Kiharcoltam a labdát, megindultam az ellenfél kapuja felé, kényszerítettem Sharival, majd a kapus mellett a kapuba helyeztem. Nagyon boldog vagyok, hogy megszereztem az első gólomat az STK-ban, amelyet egész Somorjának ajánlom. Mennyibe fog kerülni az első találatom? Hát el kell beszélgetnem a csapattársaimmal,“ mosolygott Nagy Peti.

Ugyan a vendégek fél óra után egyenlítettek, de a mi játékosaink az első félidőben remekül hajráztak. Először Martin Rymarenko volt eredményes. A gólzsákunk gyönyörű gólt szerzett. ,,Čontyn keresztül Veslohoz került a labda, remek beadása után már csak a lábamat kellett odatenni a labdához. Megérdemelten győztünk,“ jelentette ki Martin.

Jakub Čunta az utóbbi fordulókban remekül játszik. ,,Nagyon jó volt, hogy Komárom ellen gyors gólt szereztünk. Kemény, hajtós meccs volt, mindkét csapat inkább a támadásra gondolt. Ugyan a vendégek kiegyenlítettek, de nagyon sokat segített a szünet előtt elért két gól. Ekkor dőlt el a meccs. A gólom? Hátra-dőlve fejeltem a labdát a kapura. Ugyan nagyon lassan ment a kapuba, de végül ott kötött ki,“ mondta Jakub.

Az év utolsó meccsén vasárnap, 10.30-kor az éllovas Besztercebányát fogadjuk. ,,Ismét jó játékkal szeretnénk megörvendeztetni a szurkolóinkat. Remélem, hogy ez az éllovas ellen pontokat is fog jelenteni,“ zárta le Jakub Čunta.

Hajrá Somorja!


PARTNERICopyright ©2014 FC ŠTK 1914 Šamorín, a.s. Všetky práva vyhradené.
facebook_page_plugin