AZ FC STK 1914 SOMORJA fő célja a fiatal focisták nevelése és segítsége a társadalomba való kulturális és szellemi beilleszkedéshez. Az STK a Szlovák Labdarúgó Szövetség nyugat-szlovákiai régióba van besorolva. A gyermekeket a fair – play jegyében neveljük, kitöltjük a szabadidőjüket, előtérbe helyezzük az egészséges életmódot. Az edzéseken és a meccseken kívül rendszeres edzőtáborokat szervezünk, nemzetközi tornákon és társadalmi eseményeken veszünk részt. Jelszavunk: a foci több mint játék! Szeretnénk, ha a játékosálományunk növekedne, a fiúk és a lányok új barátokat találjanak, a focinak köszönhetően jobban ki tudják védeni a jelenlegi világ veszélyeit. Az otthon ülőkre nagy veszély leselkedik a médiákon keresztül, melyek például népszerűsítik az erőszakot. Sokszor a szülők nem tudják követni, hogy mit néznek a gyerekek a televízióba, milyen weboladalakat látogatnak, kivel találkozgatnak. Segítséget szeretnénk nyújtani a probléma megoldásában. Mégpedig úgy, hogy a focin keresztül lehetőséget nyújtunk a szabadidő helyes kitöltésére. Igyekszünk ehhez megteremteni a feltételeket. A labdarúgó klubunkban különböző nemzetiségű (szlovák, magyar, roma) és szociális rétegből való gyermekek találkoznak. A napi szintű találkozások alkalmából lehetőség nyílik az egymás megismerésére, elismerésére, együttműködésére.
 
Stratégiai céljaink
 
Fő célunk az STK Somorja Duna Menti Labdarúgó Akadémiáján keresztül a fiatal focisták nevelésének színvonalának a növelése. Az alap és középiskola diákjai kétfázisos edzést végeznek, szükség esetén szállást és étkezést biztosítunk. A somorjai jó nevelőmunka lesz az alapja a felnőtt csapat sikeres szereplésének, a legjobbaknak pedig a klub képviselete a kerületi és országos válogatott csapatokban.
 
1.Megfelelő munka a fiatalokkal
Profi edzők segítségével bebiztosítani a magas színvonalú edzésmunkát, cél a legmagasabb osztályban való játszás.
 
2.Az családok bevonása
Focin keresztül a családok kicsalogatása a pályára, megteremteni annak a feltételeit, hogy sporttal tudják kitölteni a szabadidőt.
 
3.Az infrastruktúra javítása
Somorja várossal együttműködve a stadion modernizálása, az infrastruktúra javítása.
 
4.A LABDARÚGÁS régiónkba olyan színvonalú növelése, amit megérdemel.


PARTNERI
Copyright ©2014 FC ŠTK 1914 Šamorín, a.s. Všetky práva vyhradené.
facebook_page_plugin