Puhói akadály a klubtörténelem újraírásának az útjában

Szerdán 13:00 órai kezdettel az MŠK Puhó (Púchov) együttesével csapunk össze a legjobb nyolc közé jutásért a Slovnaft Cup-ban.

Az év meccse a Pomléban! A néhány héttel ezelőtti bajnoki mérkőzés ismétlésén hagyományos riválisunk, a Puhó ellen lépünk pályára – ezúttal a kupában. Azt követően, hogy a Slovnaft Cup előző fordulójában legyőztük a favorizált élvonalbeli MŠK Zsolna csapatát, a két második ligás csapat találkozóját megelőzően kiegyenlítettek a továbbjutási esélyek. A két gárda legutóbbi öt egymás elleni összecsapásán mindkét fél kétszer örülhetett, egyszer pedig döntetlen született. Szerdán minden egyes centiméterért nagy küzdelem zajlik majd a Pomléban. „Nagyon várjuk már. A tavalyi idény ugyanezen fázisában kiegyenlített meccset vívtunk, amelyen közel álltunk a továbbjutáshoz, végül azonban balszerencsések voltunk a büntetőpárbajban. Ezúttal szeretnénk sikerrel járni és egy újabb lépést tenni ezzel a csapattal” nyilatkozta a találkozó előtt az ŠTK vezetőedzője, Michal Kuruc. Az edzői stáb már számolhat Nagy Péter játékával is, aki a Miava elleni bajnoki összecsapást sárga lapos eltiltás miatt volt kénytelen kihagyni. A Zsolna B elleni bemelegítés során megsérült Draško Marić-Bjekić is bevethető. „Természetesen komoly motivációval vágunk neki az összecsapásnak. A továbbjutás remek dolog lenne a klub és a fiatal csapatunk számára is. Mindent megteszünk a továbbjutásért és bízom benne, hogy a lendület az előttünk álló meccsekre is megmarad” folytatta Piksi eltökélten. Célunk, hogy megismételjük az utóbbi találkozókon mutatott minőségi játékot és hozzáadjuk a hatékonyságot. „Ez egy más versenysorozat, mint a bajnokság, a kupa egy különleges motivációt jelent. A játék és a küzdőszellem megvoltak az előző meccseken is, csak a gólok hiányoztak. Valamikor meg kell törnie a rossz helyzetkihasználásnak és reméljük, hogy ez pont szerdán történik meg” zárta szavait Michal Kuruc. Küzdjünk meg a sikerért.

Hajrá, Somorja!
Autor: Klub
Sdielať článok

Nő a csapat ereje! Három játékos is érkezik kölcsönbe a DAC-ból

Az átigazolási időszak utolsó napján a STK Somorja három komoly erősítés érkezését véglegesítette a II. liga tavaszi rajtját illetően.

A mužstvo

Z nášho fanshopu