Riquelme érkezik Somorjára!

A 20 éves, híres névvel rendelkező brazil középpályás partnerklubunktól, a DAC-tól kölcsönbe érkezik a jelenlegi idény végéig.

Az edzői stáb a téli átigazolási időszak első erősítésével is számolhat immár. A vezetőség megegyezett partnerklubunkkal, a DAC-cal a híres brazil Corinthians (Sao Paulo) egykori labdarúgójának vendégjátékában. Riquelme Rodrigo Mendes, aki a már visszavonult híres argentin játékmester nevét viseli, megegyezett a DAC-hoz való érkezésében. A szlovákiai felnőtt labdarúgással való ismerkedését Somorján fogja megkezdeni. „Riquelme középpályás, aki még több játékvariációt hoz a csapatba. Képes a megfelelő időben megváltoztatni a játék iramát, erőssége a labdabirtoklás és jó a rúgótechnikája. Bízunk benne, hogy az érkezése új horizontokat nyit a csapat előtt és a teljesítményeivel a segítségünkre lesz. Ugyanakkor azt is reméljük, hogy mi is segíteni fogjuk a fejlődését” kommentálta az első téli erősítést az ŠTK Sportigazgatója, Horváth Csaba. A tehetséges brazil játékossal – aki mindössze néhány napja érkezett Szlovákiába – készült interjúnkat már a héten olvashatják.


Autor: Klub
Sdielať článok

Az Alsókubin elleni sikeres mérkőzés után megvan az első tavaszi sikerünk

A 20. fordulóban hazai pályán 4:0 arányban felülmúltuk az Alsókubint, megszerezve első győzelmünket az új edzői stáb irányítása alatt.

A mužstvo

Z nášho fanshopu