Elindult a Slovan elleni mérkőzésre szóló jegyek elővételi árusítása!

Az ŠTK Somorja a Slovnaft Cup-ban abszolvált történelmi negyeddöntőjére a predpredaj.sk oldalon vásárolhatják meg a belépőjegyet. Március 1-én, szerdán 16:30 órai kezdettel a futball ünnepe vár az ŠTK Somorjára! A dunaszerdahelyi MOL Arénában a Slovnaft Cup negyeddöntőjében az önálló Szlovákia legsikeresebb klubját, a pozsonyi ŠK Slovant fogadjuk.

A Juraj Ančic vezetőedző által irányított fiatal együttes megküzd a szlovák kupasorozat legjobb négy csapata közé való kerülésért, ön pedig nem hagyhatja ezt ki!

Az ŠTK Somorja a DAC-cal mint a MOL Aréna otthoni klubjával együttműködve előkészítette a szezon egyik csúcspontjára szóló jegyek elővételben való árusítását. A www.predpredaj.sk honlapon február 22-től, szerdától vásárolhatják meg a belépőket. A mérkőzésre csak a C lelátó nyílik meg, amelynek a befogadóképessége 3200 néző. A jegyek egységára 9 euró.
A mérkőzés kockázatos besorolására való tekintettel a belépőjegyek vásárlásakor személyi igazolvánnyal kelli igazolni a személyazonosságot.

Link az online jegyvásárlásra --> https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/stk-samorin...

Az ŠTK Somorja hazai mérkőzéseire szóló bérletek tulajdonosainak ingyenes a belépés és a negyeddöntőre szóló jegyekért a marketing@stksamorin.sk oldalon, a 0911 802 859-es telefonszámon vagy február 26-án, vasárnap a II. liga MŠK Vágbeszterce elleni mérkőzésén jelentkezhetnek (megj.: a forgókapus beléptetőrendszerre való tekintettel a találkozóra csak a belépőjeggyel rendelkezők mehetnek be).

Az ŠTK Somorja és a DAC 1904 ifjúsági együtteseinek a tagjai számára a belépés ingyenes, ám a stadionba való belépéshez azonban jegy szükséges, ezért lépjenek kapcsolatba a korosztályos edzőjével.
A mérkőzés napján a jegyek árusítása 14:00 órától zajlik majd a MOL Aréna pénztáraiban.
A C szektorba való belépés előtt a meccsnapon az ŠTK Somorja fanshopja is nyitva lesz, amelybe a hagyományos árukészleten kívül különleges, az ŠTK Somorja – ŠK Slovan Pozsony meccs apropójára gyártott emléktárgyakat is bekészítünk.
A MOL Arénában található büfékben csak a cashless kártyák által lehet vásárolni (a helyszínen a 2-es számú pénztárnál vásárolható meg) 10 euró értékben. Az árban benne van a 8 eurónyi fogyasztás és a 2 eurós kártyaletét.
Jöjjenek el bíztatni minket! Hajrá, Somorja!
Autor: Klub
Sdielať článok

Az STK Somorja játékosai az ifjúsági válogatottakban

A szlovák válogatott ifjúsági utánpótlás-csapataiba az STK Somorja több futballistája is meghívót kapott.

A mužstvo

Z nášho fanshopu