Stanislav Olejník érkezik Somorjára!

A huszonegy éves játékos a nagyszombati Spartak csapatától igazol hozzánk.

A szezonkezdet előtt egy héttel egy újabb jó hírünk van az STK Somorja szurkolói számára. A támadósorunkba a sároseperjesi Tatran neveltje, a 21 esztendős Stanislav Olejník érkezik, aki eddigi pályafutása során az FK Poprád, a nagyszombati Spartak, legutóbb pedig a Spartak Miava együtteseinél futballozott. A Lőcséről származó Olejník a tavalyi másodosztályú idényben kilenc gólt szerzett, ezek közül hármat ellenünk. A fiatal, több poszton bevethető támadó 22 élvonalbeli pályára lépéssel is rendelkezik.

„Jó hír számunkra, hogy egy olyan játékost igazoltunk, mint Stano Olejník. Jelenleg a 21 éven alatti válogatott keretének a tagja, az élvonalból és külföldről is volt iránta érdeklődés. A mi projektünkre esett a választása, ami komoly elismerés számunkra. Bízom benne, hogy gólokat hoz a csapatba, egy univerzális futballistáról van szó, ami több lehetőséget kínál a támadójátékunkra nézve” kommentálta a legújabb erősítésünket az STK sportigazgatója, Horváth Csaba.
„Az elmúlt hetekben a jövőmet oldottam és boldog vagyok, hogy pont a Somorjával egyeztem meg, ahol minőségi edzésfolyamatot találtam és ahol fejlődhetek. A múlt szezonban kétszer találtam be ezen a pályán, remélhetőleg hasonló szellemben folytatom tovább és a góljaimmal okozhatok örömet a somorjai szurkolóknak. Bízom benne, hogy az új idényben buzdítani fognak minket hazai pályán. Várom az új kihívást” osztotta meg gondolatai az új együttműködésről maga a játékos.
Üdvözlünk Stanley és sok sikert!
Hajrá, Somorja!


Autor: Klub
Sdielať článok

Az STK Somorja játékosai az ifjúsági válogatottakban

A szlovák válogatott ifjúsági utánpótlás-csapataiba az STK Somorja több futballistája is meghívót kapott.

A mužstvo

Z nášho fanshopu