Rangadókkal teli ősz a Pomléban

Immár a hétvégén kezdetét veszi a másodosztály új idénye a Vágbeszterce (Považská Bystrica) elleni idegenbeli összecsapással. Az idei ősszel főleg a hazai találkozók ígérkeznek érdekesnek.

Nyolca hazai mérkőzés. Vasárnap, 10:30. Az első már 8.6-án. Ezeket az alapinformációkat az STK mindegyik szurkolójának meg kellene jegyeznie. Annál is inkább, mivel a 2023/24-es idény őszi fele több olyan érdekes erőfelmérőt is tartogat, amelyeket klubunk szimpatizánsai kedvenc stadionjukban, a Pomléban követhetnek figyelemmel. Már az első hazai összecsapás is komoly izgalmakat tartogat. Augusztus 6-án a hagyományos második ligás ellenfelünket, az MŠK Puhó (Púchov) gárdáját fogadjuk, amely ellen a legutóbbi szezonban három izgalmas összecsapást abszolváltunk. Mindhármon mi voltunk sikeresek, ám az legutóbbi öt találkozó mindig egyetlen gól különbséggel dőlt el.

Két héttel később, augusztus 20-án, vasárnap jön a Ligetfalu (Petržalka) elleni megmérettetés, amely csapat ellen szintén kiegyenlített és remek hangulatú párharcokat vívunk a másodosztály keretén belül. Több játékos és edző is megfordult mindkét együttesben, ami az egymás elleni meccseknek különleges hangulatot kölcsönöz.
Talán a legnagyobb rangadót október 1-jén játsszuk, regióbeli riválisunk, a KFC Komárom ellen, amely a tabella legmagasabb pozícióit tűzte ki maga elé, ám az egymás elleni találkozók mérlege kiegyenlített. Azt megelőzően a szeptemberi hazai mérkőzéseken a Homonnát (Humenné – szeptember 3.) és a tavaly még az élvonalban szereplő Liptószentmiklóst (Liptovský Mikuláš – szeptember 17.) fogadjuk.
A sűrű őszt a Pohronie, Miava (Myjava) és a Vágbeszterce ellen zárjuk, tehát csupa olyan kellemetlen ellenféllel csapunk össze, akik az elmúlt szezonban a tabella felső felében harcoltak a pozíciókért.
Mindezt a család számára előkészített gazdag kísérőprogrammal szervírozzuk a Pomlé stadion egyre szebb és kellemesebb környezetében, főleg pedig színvonalas második ligás labdarúgással körítve. Ne tervezzenek semmit a legközelebbi hétvégékre, találkozunk a Pomléban!!!
Hajrá, Somorja!


Autor: Klub
Sdielať článok

Az STK Somorja játékosai az ifjúsági válogatottakban

A szlovák válogatott ifjúsági utánpótlás-csapataiba az STK Somorja több futballistája is meghívót kapott.

A mužstvo

Z nášho fanshopu