Az elején és a végén szerzett gól döntött az Érsekújvár elleni győzelemről

Az ambiciózus negyedosztályú gárda főleg az első félidőben lepte meg csapatunkat. Demjanovič, Kucman és Piminov találatai után 3:2-es sikert arattunk.

Újabb előkészületi találkozót – ezúttal a MOL Akadémián – abszolvált együttesünk Vladimir Vassiljev irányítása alatt. A jelenlegi negyedosztályú FKM Érsekújvár szeretné kiharcolni a feljutást és több első és második ligából ismert név – Paukner, Ba vagy Begáň – is tagja a játékoskeretüknek. Az ellenfél főleg az első félidőben mutatta meg egy egyéni minőségét, amikor is képes volt Demjanovič gyors góljára válaszolni és a félidei szünetig 1:2-re fordítani. Tőlünk kisebb sérülések miatt Leginus, Baéz, Kachút vagy Polniš is hiányzott, továbbá a kezdőcsapatban főleg azok kaptak szerepet, akik a Soroksár ellen kevesebb játékpercet abszolváltak. A második játékrészben átvettük az irányítást, nem engedtük helyzetbe kerülni az ellenfelet és a végén meg is fordítottuk az eredményt 3:2-re. Már szombaton következik az újabb összecsapás, ezúttal a Puskás Akadémia ellen, egy hét múlva pedig jön a csallóközi szurkolók nagy örömére a DAC – STK találkozó.

Hajrá, Somorja!
ŠTK Somorja – FKM Érsekújvár 3:2 (1:2)
Az STK gólszerzői: Demjanovič, Kucman, Piminov
Az STK kezdőcsapata: Németh – Raška, Lami, Marić-Bjekić, Rovis – Vidnyánszky, Botló, Demjanovič – Owusu, Tarcsi, Oros
Csereként beálltak: Pančík, Dobranskyi, Szolgai, Kňaze, Angyal, Piminov, Horváth P., Urban, Kucman, Olejník
Vladimir Vassiljev: „Őszintén szólva, azt vártam, hogy jobban fogjuk dominálni a mérkőzést, de az ellenfélnem megvolt a minősége, amiért elismerés illeti őket, pozitív meglepetést okoztak. Az elején gondjaink akadtak, főleg a támadásokba való átmenet akadozott. Az ellenfél meglepett minket az ötvédős rendszerével, amihez kellett egy kis idő hozzászokni, de fokozatosan alkalmazkodtunk, javult a letámadásunk és átvettük a találkozó irányítását. Sajnálom a két bekapott gólt, amelyek elkerülhetőek lettek volna. Ebben a tekintetben javulnunk kell, főleg a védekező fázisunk megszervezésében, hogy képesek legyünk nullával lehozni a mérkőzéseket. Viszont összességében elégedett vagyok, a második félidőben nem engedtük helyzetbe kerülni az ellenfelet, sőt mi dolgoztunk ki többet. Pozitívan értékelem, hogy meccsről meccsre javulunk csapatszinten, a srácok két hét alatt komoly fejlődést értek el és van még elég időnk, hogy néhány dolgon javítsunk.”


Autor: Klub
Sdielať článok

Az STK Somorja játékosai az ifjúsági válogatottakban

A szlovák válogatott ifjúsági utánpótlás-csapataiba az STK Somorja több futballistája is meghívót kapott.

A mužstvo

Z nášho fanshopu