Egykori bosnyák utánpótlás-válogatott az STK Somorja új játékosa

A huszonegy esztendős Sanel Bajrektarević a 17 és a 19 éven alatti korosztályos együttesekben képviselte Bosznia-Hercegovinát.

Új erősítésről számolhatunk be! Azt követően, hogy a jelenlegi átigazolási időszakban Mihael Rovis balhátvéddel erősítettünk, egy újabb balkáni labdarúgóval sikerült egyezségre jutnunk. Sanel Bajrektarević Boszniából származik, viszont szinte az egész pályafutása során Ausztriában futballozott, a Kapfenberg játékosaként nevelkedett. A legutóbbi idényben Boszniában is megfordult, a második ligás Jedinstvo Bihac együttesénél szerepelt. „Sanel próbajátékot abszolvált nálunk, amely során minőséget, küzdeni tudást és hajlandóságot mutatott, hogy megküzdjön a kezdőcsapatbeli helyéért. Meggyőzött minket és bízunk benne, hogy az érkezése növeli a konkurenciát a középpályánkon” kommentálta az új érkezőt Horváth Csaba sportigazgató.

„A labdával ügyesen bánó játékos vagyok, talán támadó középpályásként érzem magam a legjobban, de lényegében a középpálya bármelyik pozíciójában bevethető vagyok. Örülök, hogy Somorjára igazoltam, a srácok azonnal remekül fogadtak, amin picit meg is lepődtem. Tetszik a klub háttere és bízom benne, hogy közösen sikeresek leszünk” hangzottak a 21 éves labdarúgó első gondolatai a szerződéskötést követően.
Az átigazolási időszak február 21-én ér véget, mi pedig a zárás előtt további erősítésekről adunk hírt.
Hajrá, Somorja!
Autor: Klub
Sdielať článok

Az STK Somorja játékosai az ifjúsági válogatottakban

A szlovák válogatott ifjúsági utánpótlás-csapataiba az STK Somorja több futballistája is meghívót kapott.

A mužstvo

Z nášho fanshopu