Nő a csapat ereje! Három játékos is érkezik kölcsönbe a DAC-ból

Az átigazolási időszak utolsó napján a STK Somorja három komoly erősítés érkezését véglegesítette a II. liga tavaszi rajtját illetően.

A profik számára fenntartott átigazolási időszakban komoly mozgás volt klubunk háza táján. A legutolsó napokban három olyan labdarúgó leigazolását véglegesítettük, akik eredetileg kölcsönben futballoztak nálunk a DAC-ból. A tehetséges Damián Kachút, Mikuláš Demjanovič, Németh Attila hármas tagjai mostantól klubunk igazolt játékosai.

Egyúttal sikerült három olyan labdarúgót is hoznunk, akik az ősszel már a váltakozó pályára lépési lehetőségnek köszönhetően jelentős nyomot hagytak a csapatunkon. A tizennyolc éves középpályás, Vidnyánszky Mátyás, az ugyanannyi idős Zoran Záhradník és a montenegrói gólvágó, Matija Krivokapić bizonyosan együttesünk színeiben futballozik az egész tavasz folyamán. „Elégedettek vagyunk azzal, ahogy a felkészülés során alakult a csapat összetétele. Nem csak az említett labdarúgók érkezésével nőtt a csapatunk ereje, lényegében mindegyik poszton erősítettünk, ahol a hat végleges igazolásunkon kívül azzal is számolunk, hogy azok a fiatalok is lehetőséget kapnak, akik velünk csinálták végig a téli felkészülést, esetleg anyaegyesületük, a DAC kötelékében edzettek. Stabilizáltuk a keretet, készülhetünk a bajnokság indulására” kommentálta az átigazolási időszakot az STK Somorja elnöke, Horváth Csaba.
Már szombaton jön a II. liga főpróbája, amelyen az MŠK Vágbeszterce (Považská Bystrica) együttesét fogadjuk. A másodosztály küzdelmei március 3-án, vasárnap indulnak a számunkra, amikor is a Slavoj Tőketerebes (Trebišov) együttesével találkozunk.
Hajrá, Somorja!
Az STK Somorja jelenlegi játékoskerete:
Kapusok: Horváth Attila, Németh Attila
Hátvédek: Juraj Pančík, Damián Kachút, Filip Raška (DAC), Nathan, Jakub Zemko (DAC), Draško Marić-Bjekić, Szolgai Bálint, Dmytro Dobranskyi, Mihael Rovis, Martin Polniš
Középpályások: Aldo Baéz, Vidnyánszky Mátyás, Sanel Bajrektarevič, Angyal Botond, Mikuláš Demjanovič, Myroslav Piminov, Fellipe Vieira
Szélsők: Lukas Leginus, Bright Owusu, Csóka Bálint, Matúš Kucman (DAC)
Támadók: Zoran Záhradník, Stanislav Olejník, Horváth Patrik, Matija Krivokapić
Autor: Klub
Sdielať článok

Az STK Somorja játékosai az ifjúsági válogatottakban

A szlovák válogatott ifjúsági utánpótlás-csapataiba az STK Somorja több futballistája is meghívót kapott.

A mužstvo

Z nášho fanshopu