Az Alsókubin elleni sikeres mérkőzés után megvan az első tavaszi sikerünk

A 20. fordulóban hazai pályán 4:0 arányban felülmúltuk az Alsókubint, megszerezve első győzelmünket az új edzői stáb irányítása alatt.

Remekül kezdtük az összecsapást. Fellipe Csókát ugratta ki, aki gyorsabb volt, mint a vendégek kimozduló kapusa és már a második percben megszerezte a vezetést. A reményteli kezdést nem tudtuk átmenteni mérkőzés következő szakaszára, így a játék a legjobb esetben is kiegyenlítődött. A vendégek két-három veszélyes szituációval riogattak, mi pontrúgás után csak a kapufát találtuk el. Az első félidő végén megsérült Zoran Záhradník, akit Matija Krivokapić váltott.

És pont az ő pályára kerülésének köszönhető, hogy a második játékrészben sikerült gólokkal megtörni az ellenfelet. Elsőként egy óra elteltével kiharcolt egy büntetőt, amelyet értékesített is, három perccel később egy Lukas Leginus által indított gyors ellentámadást fejezett be. Legi együttesünk negyedik góljánál is asszisztált, amikor is a tizenhatos közepén Mikuláš Demjanovičot szolgálta ki, a találkozó hátralevő részét már az irányításunk alatt tartottuk és megszereztük idei első győzelmünket, amelynek köszönhetően immár öt meccse veretlenek vagyunk.
STK Somorja – MFK Alsókubin 4:0 (1:0)
Gólszerzők: 2. Csóka, 66. és 69. Krivokapić (az első 11 m), 74. Demjanovič
Sárga lapok: Kamladze, Sarr
Játékvezetők: Benedik – Pozor, Jánošík
STK Somorja: Horváth – Kachút, Marić-Bjekić, Nathan, Rovis – Bajrektarević, Vidnyánszky (73.
Demjanovič), Fellipe Vieira (64. Pančík) – Leginus, Záhradník (45. Krivokapić), Csóka (64. Baéz)
Autor: Klub
Sdielať článok

Begyűjteni a három pontot az újonc ellen

A 22. fordulóban szokatlan időpontban, 3.30-én, 15:00 órai kezdettel fogadjuk a MONACObet Liga sereghajtóját, az FK Iglót (Spišská Nová Ves).

A mužstvo

Z nášho fanshopu