Négy új erősítés az STK Somorjánál

Tíz nappal a MONACObet Liga új szezonjának kezdete előtt a klubvezetés négy játékos átigazolását véglegesítette.

Ők azonban nem új emberek a csapat számára. Az STK Somorja négy új futballistája már néhány hete Vladimir Vassiljev együttesével gyakorolt. A20 éves támadó középpályás, Roman Plyush sikeres próbajátékon van túl, aki a pályafutása során Horvátországban vagy Spanyolországban is megfordult. Az életrajzában olyan gárdák találhatók, mint a Sahtor Donyeck, illetve a HNK Gorica. Az UEFA Ifjúsági Ligában is szerepelt négy mérkőzésen.

Csapatunk második erősítése a 20 esztendős brazil szélső védő, Guilherme Varjao, aki a Juventude csapatától érkezik, ahova az ukrán Dnyipro gárdájától szerződött.

Az észt bajnok FCI Levadia játékoskeretéből a tehetséges középpályás, az észt utánpótlás-válogatott Nikita Vassiljev a szwezon végéig Somorján szerepel kölcsönben.

A negyedik olyan labdarúgó, aki együttesünk színeiben kezdi meg a bajnoki idényt, a brazil középső védő, Rhyan Modesto, akinek honfitársát, Nathant kellene pótolnia. Nathan a legutóbbi idényben futballozott Somorján, ám lejárt a vendégjátéka, a kluboknak pedig nem sikerült egyezségre jutniuk.

„Olyan futballisták érkeznek a csapathoz, akikben megvan a tehetség, hogy feljebb jussanak. Szükség volt néhány poszt megerősítésére a középpályán és a védelemben, ami az érkezésükkel sikerült is. Az átigazolási időszak még csak az elején jár, továbbra is dolgozunk a támadó szellemű játékosok érkezésén és bízunk benne, hogy a lehető legminőségibb felállításban vágunk neki az idénynek” összegezte röviden az eddigi átigazolási mozgásokat Horváth Csaba.
Már július 28-án, vasárnap 10:30 órai kezdettel jön az új szezon első hazai összecsapása, amelyen az MFK Tatran Liptószentmiklóst fogadjuk.
Hajrá, Somorja!
Autor: Klub
Sdielať článok

Három pontot hozott a Pohronie elleni remek mérkőzés

Az új bajnoki idény harmadik fordulójában megszereztük első győzelmünket, amelyet ráadásul kiváló teljesítménnyel párosult.

A mužstvo

Z nášho fanshopu