Három erősítés az átigazolási időszak utolsó napján

Szeptember 6-án, pénteken lezárult a professzionális játékosok átigazolási időszaka. Három minőségi labdarúgó is Somorjára került.

Zoran Záhradník, Filip Raška és Csóka Bálint! Ez említett hármas a szezon végéig szóló vendégjátékra érkezik hozzánk. Első kettő a DAC csapatától, a harmadik az ETO Győrtől. Ezzel együttesünk kerete véglegesen lezárult. A Vladimir Vassiljev által vezetett edzői stáb 22 mezőnyjátékossal számolhat, akik az STK igazoltjai. Őket a DAC olyan három további labdarúgója egészíti ki, akik rendszerint a csapatunkkal edzenek és somorjai színekben futballoznak.
„Az én szemszögemből a keret kiegyensúlyozott, mindegyik poszton megfelelő minőség áll a rendelkezésünkre. Az idény elején ráadásul azt is láthattuk, hogy több futballistánk képes különféle formációkban és pozíciókban jól teljesíteni, ami elegendő variációs lehetőséget biztosít számunkra” mondta a keret margójára Vladimir Vassiljev vezetőedző.
Szakvezetőnk jelenleg nem számolhat a hosszabb időre harcképtelenné váló Szolgai és Rovis szolgálataival, a keret – a kisebb sérülésektől eltekintve – teljes. Együttesünk legközelebb már egy hét múlva, szeptember 14-én, szombaton pályára lép a MONACObet Ligában, méghozzá az MŠK Puhó (Púchov) otthonában.
Hajrá, Somorja!

Kapusok: Horváth Attila, Németh Attila (DAC), Filipe (DAC)

Szélső védők: Damián Kachút, Guilherme Varjao, Adam Kňaze, Rhyan Modesto, Mihael Rovis
Középső védők: Draško Marić-Bjekić, Maksym Stryukov, Filip Raška, Szolgai Bálint
Középpályások: Aldo Baez, Angyal Botond, Fellipe Vieira, Nikita Vassiljev, Roman Pliušč,
Vidnyánszky Mátyás (DAC), Riquelme (DAC),
Szélsők: Csóka Bálint, Matúš Kucman, Alioune Sylla, Abraham Beugre, Nino Žiga (DAC)
Támadók: Zoran Záhradník, Maksym Puchtieiev, Yevhen Leščinskij


Autor: Klub
Sdielať článok

Vasárnap jön a somorjai labdarúgás ünnepe. A Pomléba való belépés ingyenes!

A MONACObet Liga 8. fordulójának a mérkőzése különleges színezetet kap, ugyanis akkor emlékezünk meg a klub megalapításának a 110. évfordulójáról.

A mužstvo

Z nášho fanshopu