Prvá prehra v aktuálnom ročníku

Starši dorastenci utŕžili prvú prehru v aktuálnom ročníku

Starší dorastenci nastúpili v sobotu proti Interu Bratislava. Zápas sa hral na umelej tráve v Stupave, kde Inter hráva domáce stretnutia. V dueli dvoch dobre technicky vybavených tímov rozhodol o výsledku jediný moment. O víťazný gól domáceho tímu sa postaral v 29. minúte z pokutového kopu Popelák. Šamorínčania si v zápase vypracovali viaceré dobré šance ale brankára Interu nedokázali prekonať a tak zaznamenali prvú prehru.

FK Inter Bratislava 1:0 FC ŠTK 1914 Šamorín

Zostava: 22 Matej Jurička, 6 Daniel Suvak (C), 18 Ivan Kostolný, 11 Július Jelinek, 10 Attila József Kanócz, 2 Martin Polniš, 19, Šimon Ollé, 8 Marko Trusina, 12 David Kudláč, 14 Adam Füle, 16 David Kocian

Hodnotenie trénera Pavla Gregoru:

V prvom rade chcem povedať, že je dôležité vedieť prečo a akým spôsobom ste prehrali zápas. Myslime si, že sme sa posunuli v niektorých vybraných parametroch. Obzvlášť sme spokojní s druhým polčasom. Samozrejme, že sme chceli zápas vyhrať a sme preto sklamaní. Zápas sme nevyhrali pretože, sme nepremenili čisté šance. Musíme byt ešte kvalitnejší, chytrejší, pokojnejší pri riešení herných situácii v poslednej časti ihriska.

Autor: Klub
Sdielať článok

Nábor dievčat

Hľadáme nové hráčky do nášho klubu.

Mládež

Z nášho fanshopu