Aj cez repre pauzu zápasy v Pomlé

Napriek tomu, že v programe A tímu nie je na tento víkend naplánovaný kvôli reprezentačnej prestávke žiadny zápas, Pomlé bez zápasového diania neostane. V sobotu svoje zápasy odohrajú na domácom ihrisku oba dorastenecké tímy.

Starší dorast U19 nastúpi proti Baníku Prievidza od 11:00. Pre zverencov Pavla Gregoru pôjde o šiesty zápas v aktuálnej sezóne. V nekompletnej tabuľke, v ktorej po odstúpení FC Nitra, kvôli nedostatku hráčov, nemajú tímy odohratý rovnaký počet zápasov, náš tím okupuje piatu priečku. So zápasom k dobru, strácajú na čelo päť bodov, s bilanciou 3 výhry, 1 remíza a 1 prehra. Jedinú prehru zaznamenali v ostatnom kole, keď na pôde Interu Bratislava prehrali 1:0. Ich sobotňajší súper v doterajšom priebehu sezóny ešte nevyhral a s jedným získaným bodom je na predposlednom mieste tabuľky.

Tím U17 pod vedením Mariána Nincza odohrá svoj zápas od 13:30, takisto proti Baníku Prievidza, ktorý do zápasu vstupuje bez bodu, z posledného miesta tabuľky. Šamorínsky tím v piatich kolách získal tri výhry a deväť bodov, za čo mu aktuálne patrí 7. priečka.
Príďte naše mladé nádeje podporiť a strávte futbalovú sobotu v Pomlé!
Hajrá, Somorja!


Autor: Klub
Sdielať článok

Na DAKA CUPE aj proti FK Crvena Zvezda Beograd

Prípravky ŠTK dnes štartujú na medzinárodnom turnaji DAKA CUP!

Mládež

Z nášho fanshopu