Prvé víťazstvo v súťaži

Starší žiaci zaznamenali prvé ligové víťazstvo

V dnešnej predohrávke 13.kola ligy žiakov OBFZ zaznamenala štrnástka ŠTK prvé víťazstvo. Šamorínčania privítali v domácom stretnutí SDM Domino. O prvý gól zápasu sa postaral v 30. minúte Husvéth no zápas sa zlomil až v druhom dejstve, v ktorom zverenci trénera Mareka Kodhaja prekonali brankára Domina štyri krát. Do listiny strelcov sa zapísali dvoma gólmi Šutlák a Janitor. Hostia v závere stretnutia strelili jeden gól a tak sa zápas skončil výsledkom 5:1.

FC ŠTK 1914 Šamorín 5:1 SDM Domino

Góly ŠTK : 30'Husvéth, 40'52'Šutlák, 43'69'Janitor

Zostava ŠTK: 1 Matej Zöllei,12 Martin Vadovič (C), 5 Tomáš Vodera, 16 Adam Árpa, 8 Jakub Boledovič, 14 Alex Husvéth, 9 Oliver Gál, 10 Nino Zemaník, 13 Tobias Janitor, 19 Karol Boháč, 7 Michal Šutlák

Hodnotenie trénera Mareka Kodhaja:

Posilnený hráčmi z U15 bola naša hra v prvom polčase kostrbatá. Viazla nám kombinácia ale aj napriek tomu sme si vypracovali dostatok gólových príležitostí. Dva krát sme nastrelil brvno a v prvom polčase sme prekonali výborného brankára hostí iba raz. V druhom polčase sme jasne dominovali a po pekných kombináciách sme pridali ďalšie štyri góly. Chlapci si zaslúžia pochvalu za zodpovedný výkon.

Autor: Klub
Sdielať článok

​Prípravka ŠTK Šamorín U8 si na turnaji Bogy Cup U8 Orechovej Potôni vybojovali skvelé 7. miesto!

Uplynulý víkend sa v Orechovej Potôni konal medzinárodný futbalový turnaj Bogy Cup U8, na ktorom sa zúčastnilo 26 tímov z rôznych kútov Slovenska a zahraničia.

U8

Z nášho fanshopu