Víťazstvo na ihrisku Bánoviec

Pätnástka si odniesla z ihriska Bánoviec všetky body

Starší žiaci vycestovali v nedeľu na ihrisko Bánoviec nad Bebravou. Zverenci trénera Tomáša Kállaya po dvoch prehrách na domácom ihrisku bodovali naplno. O víťazstve na ihrisku Bánoviec rozhodol druhý polčas, v ktorom dvoma gólmi rozhodol zápas Csongor Attila Szamaránszky. Šamorínčania sú aktuálne po ôsmich odohratých zápasoch na štvrtom mieste tabuľky so ziskom 16. bodov

MFC Spartak Bánovce nad Bebravou 0:2 FC ŠTK 1914 Šamorín

Góly ŠTK: 50'66' Csongor Attila Szamaránszky

Hodnotenie trénera Tomáša Kállaya:

Od úvodu sme diktovali tempo hry. Bolo len otázkou času kedy premeníme pekne vypracované gólové príležitosti.Hostia sa zmohli celý zápas len na odkopavanie lopty na útočníka, ktorý bol v daný moment kvalitne bránený našími obrancami. Naša hra mala hlavu i pätu, hlavne jednoduché podržanie lopty v prípravnej zóne z následným vysunutím krajného stredového hráča. Uvoľnením a centrom z krajnej vertikáli sme hrozili celý polčas no gól sa nám streliť nepodarilo. Chalani našťastie druhý polčas zefektívnili prihrávky. Góly Csongiho dali tímu potrebný kľud. Popri tom sme pozahadzovali čo sa dalo ale aj taký je futbal. My ideme ďalej a už sme mysľou naladený na stredajšiu dohrávku.


Autor: Klub
Sdielať článok

Prípravka U10 sa chystá na prestížny turnaj v Budapešti!

Mladí futbalisti z prípravky ŠTK Šamorín U10 sa dnes vydávajú na cestu do Budapešti, kde sa zúčastnia medzinárodného turnaja Budapest Youth Cup.

U10

Z nášho fanshopu