Po víťazstve posun do čela tabuľky

Starší dorastenci sa po víťazstve nad Dubnicou posunuli do čela tabuľky druhej ligy dorastencov

Devätnástka ŠTK privítala v 8. kole druhej ligy dorastencov Dubnicu nad Váhom. Zápas sa kvôli nepriaznivému počasiu počas uplynulého týždňa hral na umelej tráve v MOL Academy. Od úvodu sa hral aktívny futbal. Šamorínčanov v prvom polčase podržal viackrát brankár Juríčka, ktorý zneškodnil viaceré šance Dubničanov. O víťazstve ŠTK rozhodol druhý polčas. O úvodný gól zápasu sa postaral v 68. minúte Suvak. V uplnom závere zápasu poistil víťasztvo Trusina a tak si devätnástka pripísala tri body do tabuľky. Po tejto výhre sa šamorínčania posunuli do čela tabuľky.

FC ŠTK 1914 Šamorín 2:0 FK Dubnica nad Váhom

Góly ŠTK: 68'Suvak, 88'Trusina

Zostava ŠTK: 22 Matej Jurička, 6 Daniel Suvak (C), 18 Ivan Kostolný, 10 Attila József Kanócz, 2 Martin Polniš, 19 Šimon Ollé, 8 Marko Trusina,12 David Kudláč, 14 Adam Füle, 16 David Kocian, 9 Lukáš Makky

Hodnotenie trénera Pavla Gregoru:

Veľmi si vážime dnešné víťazstvo, petože to nebol jednoduchý zápas. Sme radi, že sme sa zlepšili v rozhodovaní sa a v hre na súperovej polovici. Potešil nás fakt, že sme dosiahli výrazne nadpriemerné hodnoty v rámci kondičných parametrov. Samozrejme v ďalšich zápasoch musíme viac neutralizovať potencionálne rýchle protiútoky súperov.

Autor: Klub
Sdielať článok

Nábor dievčat

Hľadáme nové hráčky do nášho klubu.

Mládež

Z nášho fanshopu