V závere rozhodli o troch bodoch

Mladší dorastenci zvládli domáci duel so Skalicou.

V 10.kole pricestoval do Pomlé tím Skalice. V prvom dejstve sa hral vyrovnaný zápas. Obaja brankári nepustili za svoj chrbát ani jednu strelu a tak sa prvý polčas skončil bez gólov. Diváci v Pomlé sa mohli tešiť z gólov až v druhom polčase. Skóre zápasu otvoril v 58. minúte Bargár. Hostia sa z inkasovaného gólu rychlo otriasli a vyrovnali na 1:1 v 69. minúte. Rozhodujúci gól zápasu prišiel v samom závere, keď o víťazstve ŠTK rozhodol Bobovnícky. Skalici už neostával čas na vyrovnanie a tak všetky tri body zostali doma.

FC ŠTK 1914 Šamorín 2:1 MFK Skalica

Góly ŠTK: 58'Bargár, 79ˇBobovnícky

Zostava ŠTK:1 Imrich Szabados, 10 Roman Novotník, 4 Peter Hudec (C), 3 Adam Bobovnícky, 9 Luca Fama, 6 Félix Radoš, 8 Noel Varga, 12 Roland Gál, 16 Dominik Revaj, 11 Adrián Bargár, 7 Csongor Attila Szamaránszky

Hodnotenie trénera Lukáša Hošalu:

Po sérii zlých výsledkov sme do zápasu so Skalicou nastúpili odhodlane a s veľkou chuťou hrať futbal. V prvom polčase sme herne dominovali a darilo sa nám preniesť veci z tréningu aj do zápasu. Kvalitného súpera sme prakticky do ničoho nepúšťali, avšak chýbala nám efektivita a presnosť v zakončení.
Do druhého polčasu sme nastúpili sebavedomo s cieľom udržať tempo z prvého polčasu a streliť gól, čo sa nám aj nakoniec podarilo gólom Bargára v 58. minúte zápasu. Súperovi sa však po našej hrubej chybe v defenzíve podarilo vyrovnať a vniesť nervozitu do zápasu. Od tohto momentu bola hra veľmi kúskovaná a plná nepresností na našej strane. Našťastie v predposlednej minúte zápasu Adam Bobovnícky perfektne zahraným priamym kopom prekvapil všetkých vrátane brankára súpera. Celkovo hodnotím zápas veľmi pozitívne, chalani si zaslúžili vyhrať hlavne za predvedený výkon v prvom polčase a za veľkú túžbu a chuť bojovať až do konca. Teraz je na chalanoch aby rovnakú chuť, nasadenie a bojovnosť preniesli aj do ďalších zápasov a dokázali potvrdiť kvalitný výkon aj v najbližšom zápase v Martine.


Autor: Klub
Sdielať článok

Na DAKA CUPE aj proti FK Crvena Zvezda Beograd

Prípravky ŠTK dnes štartujú na medzinárodnom turnaji DAKA CUP!

Mládež

Z nášho fanshopu