Víťazsvo najtesnejším výsledkom

Starší žiaci zvíťazili v Galante

V nedeľu vycestovali žiaci do Galanty, kde nastúpili proti domácemu tímu FC Slovan Galanta. O výsledku zápasu rozhodol jediný presný zásah. V druhom polčase strelil víťazný Dávid Szelepcséni. Pätnástka si tak priísala na svoje konto siedme tohtosezónne víťazstvo.

FC Slovan Galanta 0:1 FC ŠTK 1914 Šamorín

Gól ŠTK: 48'D.Szelepcsényi

Zostava ŠTK: 1 Matej Zöllei, 2 Martin Vadovič, 3 Tobias Trubač, 4 Oliver Gál, 5 Karol Boháč, 6 Jakub Boledovič, 7 Alex Husvéth, 8 Dávid Bergendi, 9 Dávid Szelepcsényi, 10 Nino Zemaník (C), 11 Csongor Attila Szamaránszky

Hodnotenie asistenta trénera Jakuba Baroka:

K súperovi sme cestovali v oklieštenej zostave s mnohými zmenami doplnenými o hráčov U14, ktorí sa svojej šance od začiatku chytili i keď na nás súper vybehol s tvrdou hrou a dohrávanim osobných súbojov. Prvý polčas sme mali výbornú prechodovú fázu, ktorá by mala zdobiť náš tím ale vo finálnych momentoch sme sa nevedeli presadiť. Druhý polčas sme ukázali v čom sme silný. Držali sme loptu na našich kopačkách, kombinovali a prišiel i zaslúžený gól. Chalani ukázali veľkú bojovnosť a chcenie, za čo im môžem pochváliť a pogratulovať že vezieme 3 body domov!

Autor: Klub
Sdielať článok

Program zápasov mládeže

Program zapasov mládeže na najbližší víkend.

Mládež

Z nášho fanshopu