V hustej hmle víťazstvo s Nitrou

Pätnástka ŠTK zvíťazila v domácom zápase

V hustej hmle privítali šamorínčania v Pomlé tím Čermáňsky Nitra. Už tretí krát v jesennej časti neboli na zápas ŠTK delegovaný rozhodcovia a tak mal duel v rukách opäť rozhodca laik. Šamorínčania si postupne v prvom polčase vystrielali trojgólové vedenie. Po zmene strán pridali ešte dva góly a zápas mali pevne po kontrolou. Hostia ešte závere dvoma gólmi skorigovali stav ale ŠTK drámu nepripustilo.

FC ŠTK 1914 Šamorín 5:2 Čermáňsky Nitra

Góly ŠTK: 19'Husvéth, 20'D.Szelepcsényi, 25'Boledovič, 47'Benko,69'Gál

Hodnotenie trénera Tomáša Kállaya st.:

Do zápasu sme vkročili z chuťou a víťaznou emóciou.
Od začiatku sme diktovali tempo hry bolo cítiť na chalanoch, že chcú zmeniť domáce neúspechy na víťazstva čo sa nám aj podarilo. Súpera sme nepustili do žiadnej akcie v podstate sa prvý polčas odohrával na polke súpera. Zahadzovali sme šancu za šancov bola len otázka času kedy otvoríme skóre. Napokon po pekných akciách vyhrávame prvý polčas 3:0 ale mohlo to byť aj vyšším rozdielom. Do druhého polčasu sme vstúpili podobne ako v prvom. Súper sa len ledabolo stretol z loptou ktorú sme držali. Kritický hodnotím druhý polčasu cca od 15. minúty hry. Po prestriedani naša kvalita išla rapídne dole aj keď sme dokázali zápas vyhrať. Druhý polčas mi ukázal že do leta mame čo robiť z doplnením kádra na ďalšiu sezónu hráčmi 2009. K inkasovaným gólom nemám čo dodať. Súper sa ocitol dva krát na našej polovici a dva krát skóruje. Tomuto sa budeme musieť v budúcnosti vyhnúť.
Ideme ďalej ale striedajúci hráči zistili že len byť na ihrisku nestačí. Hráči z mladšej kategórie U14 zbadali sami na sebe, že aj so súperom z kategórie menej kvalitnejšich majú problémy.

Autor: Klub
Sdielať článok

Program zápasov mládeže

Program zapasov mládeže na najbližší víkend.

Mládež

Z nášho fanshopu