Na záver súťaže remíza

Starší žiaci remizovali v poslednom jesennom zápase.

Pätnástka privítala v Pomlé tím TJ Horné Saliby. Zápas sa hral od začiatku v dobrom tempe. V 14. minúte otvoril skóre zápasu Vodera. Do polčasovej prestávky sa už skóre nezmenilo a tak šamorínčania išli do druhého polčasu s jednogólovým vedením. Po zmene strán hostia dokázali v 49. minúte vyrovnať na 1:1. Ako sa neskôr ukázalo bol to aj posledný gólový zápis v tomto stretnutí a tak sa body delili za remízu.

FC ŠTK 1914 Šamorín 1:1 TJ Horné Saliby

Gól ŠTK 14´Vodera

Zostava ŠTK: 1 Matej Zöllei,2 Martin Vadovič, 3 Karol Boháč, 4 Oliver Gál, 5 Tomáš Vodera, 6 Jakub Boledovič, 7 Alex Husvéth, 8 Maxim Urban, 9 Dávid Szelepcsényi, 10 Nino Zemaník (C), 11Csongor Attila Szamaránszky

Hodnotenie trénera Tomáša Kállaya:

Dnešný zápas sme neodohrali podľa mojich predstáv. Odohrali sme dva rozličné polčasy, kde v prvom dá sa povedať družstvo dominuje a nezvláda záver. Zle sme vstúpili do druhého polčasu. Po obrovskej individuálnej chybe sme inkasovali lacný gól a stratili sme zbytočne opäť tri domáce body. Snahu nepopieram ale posledný zápas sme mali zvládnuť lepšie. S dnešným výkonom hráčov som nespokojný.





Autor: Klub
Sdielať článok

​Prípravka ŠTK Šamorín U8 si na turnaji Bogy Cup U8 Orechovej Potôni vybojovali skvelé 7. miesto!

Uplynulý víkend sa v Orechovej Potôni konal medzinárodný futbalový turnaj Bogy Cup U8, na ktorom sa zúčastnilo 26 tímov z rôznych kútov Slovenska a zahraničia.

U8

Z nášho fanshopu