Hodnotenie jesennej časti sezóny

Kategória U15 má za sebou prvú polovicu súťaže.

Pre starších žiakov ŠTK bol domáci zápas proti Horným Salibám posledný v jesennej časti. Pol sezónu zhodnotil svojim pohľadom tréner Tomáš Kállay:

Do sezóny sme vstupovali s ambíciami obsadiť čo najvyššie priečky v tabuľke. Presadiť sa v novom systéme. Posunúť tím aj jednotlivcov o level vyššie. Zlepšovať sa vo všetkých ukazovateľoch.
Do sezóny sme vstúpili dobre. Odohrali sme veľa dobrých zápasov. Mrzia nás dva zápasy o špicu tabuľky, ktoré sme nezvládli a prehrali sme ich v posledných minútach zápasu nekoncentrovanosťou a vlastnými chybami. Nový herný systém nám sadol. Chalani sa zlepšovali od zápasu k zápasu boli sme aktívnejší na súperovej polovičke, z čoho sme následne ťažili čo hodnotím kladne. Zo zápasov v ktorých sme ťahali za kratší koniec si musíme brať ponaučenie a musíme popracovať po strate lopty na defenzíve. Vieme kde nás tlači topánka a to je dobre. Nesmieme zaspať na vavrínoch a postupnou prácou odstraňovať nedostatky. Chalani napredujú v herných činnostiach a v disciplíne. Voči tímu sú zodpovednejší cieľavedomejší. Po skončení jesennej časti sezóny posúvame štyroch hráčov do prípravy o kategóriu vyššie, čo ma teší. Pol sezónu 2022/23 hodnotím z postavenia v tabuľke a herného prejavu mužstva za dobru posúvame sa postupne vpred. Chalani sa postupne pripravujú na kategóriu U17 ako celok čo pre samotný klub dáva šancu na dobru budúcnosť.


Pätnástka ŠTK bude zimovať po odohratí pätnástich zápasov na treťom mieste druhej ligy žiakov ZSFZ. Zverenci okolo trénerského štábu trénera Tomáša Kállaya zaznamenali 9 víťazstiev, 3 remízy a 3 prehry so skóre 40:19.


Autor: Klub
Sdielať článok

Na DAKA CUPE aj proti FK Crvena Zvezda Beograd

Prípravky ŠTK dnes štartujú na medzinárodnom turnaji DAKA CUP!

Mládež

Z nášho fanshopu