Hodnotenie jesennej časti

Mladší dorastenci majú za sebou jesennú časť aktuálnej sezóny 22/23.

Po kompletne odohratom programe zápasov (14) šamorínčania budú zimovať na dvanástej priečke. Zverenci hlavného trénera Mariána Ninca a asistenta Lukáša Hošalu majú v polovici súťaže na konte 4 víťazstvá, 2 remízy a 8 prehier s negatívnym skóre 20:36.

Svojimi očami polsezónu zhodnotil hlavný tréner Marián Nincz:

Z pohľadu výsledkov a postavenia v tabuľke sme jesennú časť sezóny určite nezvládli. Na začiatku sezóny sme z tohto pohľadu mali určite vyššie ambície, ktoré sa nám však naplniť nepodarilo. Z pohľadu herného prejavu však môžeme jesennú časť sezóny hodnotiť viac pozitívne ako negatívne. Pred sezónou sme prešli na nový herný systém, ktorý sme chceli zjednotiť s kategóriou U19. Herné princípy, ktoré sme v hre chceli vidieť sa nám darilo do hry prenášať z tréningového procesu do zápasov, čo hodnotím pozitívne. Počas tejto časti sezóny nám však chýbala väčšia vyrovnanosť výkonov, či už v rámci družstva, alebo jednotlivcov. Na náš herný prejav vo väčšine zápasov sa určite dalo pozerať, chýbala nám však väčšia individuálna kvalita a vyrovnanosť v jednotlivých fázach hry. Hráči však videli, že vieme hrať aj v hernom systéme, ktorý sme chceli hrať a že v ňom vieme byť silní a nebezpeční. Je však na čom pracovať a tak máme pred sebou výzvu do ďalšej časti sezóny. Chalanom ďakujem za odvedenú robotu za prvý polrok a verím, že do ďalšej časti sezóny vstúpia ešte s väčšou chuťou, túžbou a zanietením.



Autor: Klub
Sdielať článok

Zimná liga U10 v Pomlé: Stupava víťazí, Šamorín obsadzuje 2. a 3. miesto!

V sobotu 23. marca sa na malej umelej tráve v Pomlé odohralo 4. kolo Zimnej ligy U10, ktorá priniesla napínavé súboje a skvelé futbalové zážitky.

U10

Z nášho fanshopu