Záver týždňa ŠTK ovplyvnia fortunaligisti

Oči fanúšikov ŠTK Šamorín budú v piatok a v sobotu smerovať do Trenčína a do Banskej Bystrice.

Ďalší, v poradí už štvrtý, týždeň prípravy A tímu ŠTK Šamorín, zakončíme v piatok, 3. februára na pôde AS Trenčín. Hráči v jeho úvode dostali v pondelok voľno, po tom, ako cez víkend zdolali v prípravnom stretnutí Gabčíkovo. V utorok a v stredu následne pokračoval tréningový program dvojfázovo, pričom v stredu si káder pod vedením trénera Juraja Ančica doprial regeneračnú jednotku. Štvrtkový ranný tréning smeroval k piatkovému zápasu, ktorý od 14:00 odohráme na pôde tímu z najvyššej súťaže, AS Trenčín.
Práve Trenčín je klub, spojený s minulosťou viacerých členov nášho klubu. Fanúšikovia ŠTK Šamorín vedia o hráčskom pôsobení Alda Baéza pod Hradom Matúša Čáka, na Považí pôsobil ako hráč aj športový riaditeľ, Csaba Horváth a najčerstvejšiu skúsenosť má trénerská dvojica Ančic - Laco, ktorá pôsobila pri A tíme, respektívne mládežníckych tímoch AS.
Okrem piatkového prípravného duelu, ktorý si budete môcť pozrieť LIVE na AS TV, nás bude veľmi zaujímať aj sobotňajší futbalový program. Od 13:00 si totiž sily zmerajú MFK Dukla Banská Bystrica s ŠK Slovan Bratislava, v súboji, ktorý rozhodne o súperovi ŠTK vo štvrťfinále Slovnaft Cupu. Dva tímy z najvyššej súťaže dohrávajú zápas z jesene, kvôli nahustenému programu belasých v európskom pohári a ich vzájomný zápas rozlúšti tajničku konečného obsadenia štvrťfinálovej osmičky slovenskej pohárovej súťaže.
V piatok a v sobotu sledujte naše komunikačné siete, dozviete sa všetko podstatné.

Hajrá, Somorja!

Autor: Klub
Sdielať článok

Zimná liga U10 v Pomlé: Stupava víťazí, Šamorín obsadzuje 2. a 3. miesto!

V sobotu 23. marca sa na malej umelej tráve v Pomlé odohralo 4. kolo Zimnej ligy U10, ktorá priniesla napínavé súboje a skvelé futbalové zážitky.

U10

Z nášho fanshopu