Sústredenie žiakov

Žiacke kategórie majú za sebou sústredenie v Radave.

Počas tohto týždňa sa kategórie U15, U14, U13 spoločne pripravovali na nadchádzajúcu jarnú časť druhej ligy žiakov ZSFZ. Sústredenie absolvovali v Radave, kde šamorínčania našli ideálne podmienky na tréningový proces ale aj stmelenie kolektívu. V týždni odohrala každá kategória prípravny zápas s Novými Zámkami. Starší žiaci U15 remizovali 3:3, štrnástka zvíťazila 3:1 a rovnakým výsledkom zvíťazila aj kategória U13.

Výsledky zápasov:

ŠTK Šamorín U15 3:3 FKM Nové Zámky U15
ŠTK Šamorín U14 3:1 FKM Nové Zámky U14
ŠTK Šamorín U13 3:1 FKM Nové Zámky U13

Sústredenie krátko zhodnotil hlavný tréner U15 Tomás Kállay:

Sústredenie splnilo účel prišli sme za účelom zdokonaliť herné činnosti a zjednotiť herný systém kategórii od u15 až po U13. Trénovali sme s počtom 40 hráčov pod dohľadom 4 trénerov. Počas týždňa sme absolvovali 12 tréningových jednotiek. K tomu odohrala každá kategória z pohľadu zloženia ročníkov do budúcich sezón tri prípravné zápasy proti rovesníkom z Nových Zámkov. Sústredenie hodnotím z môjho pohľadu za úspešne. Chalani sa popri tréningoch naučili aj rôznym iným veciam, ktoré využijú aj v živote.


Autor: Klub
Sdielať článok

Osmička obsadila na DAKA CUP 12. miesto

Prípravka ŠTK Šamorín odohrala počas víkendu medzinárodný turnaj DAKA CUP, ktorý sa konal v športovom komplexe X-bionic sphere.

U8

Z nášho fanshopu