Záver Zimnej halovej Ligy ŠTK

Cez víkend skončila Zimná halová liga prípraviek U8.

Počas uplynulého víkendu sa v mestskej hale T18 konalo posledné kolo halovej ligy, ktoré uzavrelo aktuálny ročník. V súťaži pôsobilo šesť tímov Senec FA, FKP Bratislava, SDM Domino, MŠK Senec, SFC Kalinkovo a domáci ŠTK Šamorín. V priebehu piatych súťažných kôl sa najlepšie darilo tímu MŠK Senec, ktorý obsadil celkovo prvé miesto. Na druhej priečke skončili futbalisti z Senec FA a tretie miesto obsadil tím SFC Kalinkovo. Šamorínčania obsadili v celkovom hodnotení štvrté miesto.

Turnaj zhodnotil hlavný organizátor z radov ŠTK Anton Daniel:
Zimná halová liga v kategórii U8 bola kvalitne obsadená čo sa ukazovalo v samotných zápasoch. Z kola na kolo boli zápasy vyrovnanejšie a kvalitnejšie hlavne z pohľadu individuálnej kvality hráčov. Sme naozaj spokojní ako zimná halová liga organizovaná v našom domácom prostredí prebiehala či už po výkonnostnej stránke aj organizačnej stránke. Čo sa týka nášho družstva nakoniec sme v zimnej halovej lige skončili plus mínus v strede tabuľky keď sme svoje výkony od prvého kola k poslednému gradovali za čo vravia aj naše výsledky. Naši hráči sa spolu s jednotlivými kolami aj herne vyvíjali čo je pre nás veľmi pozitívne. Musíme na sebe ďalej pracovať pretože aj vďaka našej zimnej halovej lige sme videli konkurenciu ktorá je ešte pred nami. Jednotlivým družstvám zapojeným v našej zimnej halovej lige v kategórii U8 ďakujeme za predvedenú hru, účasť a gratulujeme k umiestneniam sa v turnaji.

Po poslednom zápase pristúpili tímy k ocenovaniu, kde si všetci prebrali medaile a prvé tri tímy trofeje za umiestnenie.

Fotogaléria na konci článku.

Autor: Klub
Sdielať článok

Zimná liga U10 v Pomlé: Stupava víťazí, Šamorín obsadzuje 2. a 3. miesto!

V sobotu 23. marca sa na malej umelej tráve v Pomlé odohralo 4. kolo Zimnej ligy U10, ktorá priniesla napínavé súboje a skvelé futbalové zážitky.

U10

Z nášho fanshopu