Predpredaj vstupeniek na Slovan už spustený!

Vstupenky na historické štvrťfinále ŠTK Šamorín v Slovnaft Cupe si môžete zakúpiť prostredníctvom portálu predpredaj.sk.

V stredu, 1. marca o 16:30 čaká ŠTK Šamorín sviatok futbalu! V dunajskostredskej MOL Aréne privítame vo štvrťfinále Slovnaft Cupu najúspešnejší klub samostatnej histórie Slovenska, ŠK Slovan Bratislava. Mladý tím, pod vedením hlavného trénera Juraja Ančica, zabojuje o postup medzi štyroch najlepších slovenskej pohárovej súťaže a vy pri tom nemôžete chýbať!


ŠTK Šamorín si v spolupráci s DAC, ako domovským klubom MOL Arény, pre vás pripravil predpredaj vstupeniek na jeden z vrcholov aktuálnej sezóny. Na webe www.predpredaj.sk si môžete vstupenky zakúpiť od stredy, 22.februára. Pre tento duel bude otvorená iba C tribúna, s celkovou kapacitou 3.200 divákov. Jednotná cena vstupeniek je 9 EUR.

Vzhľadom na štatút rizikového zápasu, je nutné pri kúpe vstupeniek legitimovať sa občianskym preukazom.


LINK NA PREDPREDAJ --> https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/stk-samorin...



Držitelia permanentiek na domáce zápasy ŠTK Šamorín majú vstup zdarma a pre získanie vstupeniek na štvrťfinálový zápas sa môžu nahlasovať na marketing@stksamorin.sk , telefónnom čísle 0911 802 859 alebo v nedeľu, 26.2. na zápase 2FL proti MŠK Považská Bystrica. (Pozn. Vzhľadom na turniketový systém vstupu sa na zápas dostanú len držitelia vstupenky).


Hráči mládežníckych tímov ŠTK Šamorín a DAC 1904 majú vstup voľný, pre vstup na štadión však potrebujú vstupenku, preto kontaktujte trénera svojej kategórie.

Predaj vstupeniek v deň zápasu bude prebiehať od 14:00 na pokladniach MOL Arény.

Pred vstupom do sektora C bude v deň zápasu pre fanúšikov otvorený aj fan shop ŠTK Šamorín, do ktorého pripravujeme, okrem tradičného fanúšikovského sortimentu, aj špeciálnu edíciu pamätných predmetov k zápasu ŠTK Šamorín – ŠK Slovan Bratislava.

V bufetoch v objekte MOL Arény sa bude dať nakupovať len prostredníctvom cashless kariet (možné zakúpiť priamo na mieste na pokladni č. 2) v hodnote 10 EUR. V cene je zahrnuté konzumné 8,- EUR a 2,- EUR záloha za kartu.

Príďte nás povzbudiť! Hajrá, Somorja!
Autor: Klub
Sdielať článok

Nábor dievčat

Hľadáme nové hráčky do nášho klubu.

Mládež

Z nášho fanshopu