Výhra nad Bánovcami

Starší žiaci pokračujú vo víťaznom ťažení.

V domácom stretnutí proti Bánovciam potvrdili dobrú formu a získali ďalšie tri body. Rozhodujúcim bol druhý polčas, v ktorom padli všetky tri góly stretnutia.

FC ŠTK 1914 Šamorín 2:1 Bánovce nad Bebravou

Góly ŠTK: 48'Trubač, 51'Zemaník

Zápas zhodnotil hlavný tréner pätnástky ŠTK Tomáš Kállay:

Po hodoch v Topoľčanoch dnes ubojovaný zápas. Na lopte sme boli lepší, ale súper neprišiel brániť ale hrať a aj hral. Držanie lopty prvý polčas aj druhý bol na našej strane ale efektívnejšie z brejkov hrozili Bánovčania, čo sme ale našťastie prvý polčas ubránili. Nám viazla kombinácia bol to utrápený polčas. Druhý polčas sme prestriedali zo zámerom oživiť hru, čo miestami aj fungovalo ale opäť sme prepadli do prvopolčasového útlmu s držaním lopty ale nie moc efektívnym smerom dopredu. Súper musel nútené prestriedať dvoch hráčov, čo podľa môjho názoru ovplivnilo výkon súpera a nás nakoplo, keď po peknej akcii sme skórovali a išli do vedenia. Chalanov to nakoplo a po krátkych prihrávkach Hamšo vysunul striedajúceho Gála, ktorý dravým prienikom v pravej vertikále a následnom centri do pokutového územia trafil ruku súpera a my sme pokutový kop premenili. Následne po prestriedaní hráčov aj s brankárom, ktorý má perspektívu do budúcej sezóny. Ten vytiahol bravúrny zákrok za stavu 2:0 a ukázal nám, že má potrebnú výkonostnú úroveň. Záver nám opäť nevyšiel, keď sme sa až moc zamerali na branenie výsledku, kde súper taktiež skóroval z 11m kopu. Výsledok ale hodnotím kladne. Body ostali v Pomlé. Máme pred sebou náročný týždeň, kde odohráme aj s podporov U14 opäť 3 zápasy, čo nie je jednoduché ale chalani sú dobre fyzicky pripravení a motivovaní ísť za spoločným nastaveným cieľom.

Autor: Klub
Sdielať článok

Dnešným dňom sa v ŠTK Šamorín začal letný denný kemp!

Dnes ráno sa v areáli ŠTK Šamorín s vervou a úsmevom na tvári zišlo 51 detí, aby sa zúčastnili letného denného kempu, ktorý potrvá do konca týždňa.

Mládež

Z nášho fanshopu