Turnaj v Budapešti Youth Talent Cup

Prípravka U11 odohrala v nedeľu medzinárodný turnaj Youth Talent Cup v Budapešti.

Prípravka U11 odohrala v nedeľu medzinárodný turnaj Youth Talent Cup v Budapešti. Chlapci zažili medzinárodnú konfrontáciu, v ktorej obsadili konečné 10. miesto.

Výsledky zápasov:


Základná skupina:
ŠTK - Gödöllöi 0:2
ŠTK - Hegyvidék 0:0
ŠTK - Nyíregyháza Spartacus akadémia 1:3

O 9.-16.miesto:
ŠTK - Gödi 2:1 pp
ŠTK - Okos Focimúhely 4:0
ŠTK - Meszöly Focisuly 1:3

Hodnotenie trénera Richarda Čintalu:
V základnej skupine aj napriek nie najlepšiemu výkonu boli všetky zápasy vyrovnané, miestami sme mali navrch, dokázali sme si vypracovať dostatok šancí, avšak sme v koncovke zlyhali, súper to naopak z minima šancí potrestal.
O konečné umiestnenie sme v prvom zápase vyhrali po penaltách, v druhom zápase náš výkon bol výborný, dobre sme pracovali s priestorom, s loptou a bez lopty, skvelý výkon družstva bol odmenený peknými gólmi. V poslednom zápase sme taktiež začali dobre, vyhrávali sme, no bohužiaľ sme začali byť nedôrazní v obrannej fáze, čo nás stálo zbytočné góly.
Na tomto turnaji sme opäť doplatili na naše slabé sústredenie a koncetrovanie, nakoľko len 1 zápas (predposledný) sme dokázali odohrať na vysokej úrovni. Toto mužstvo má veľký potenciál, avšak potrebujeme zapracovať aby koncentrácia hráčov bola v každom zápase a po cely zápas na 100%.

Autor: Klub
Sdielať článok

Zimná liga U10 v Pomlé: Stupava víťazí, Šamorín obsadzuje 2. a 3. miesto!

V sobotu 23. marca sa na malej umelej tráve v Pomlé odohralo 4. kolo Zimnej ligy U10, ktorá priniesla napínavé súboje a skvelé futbalové zážitky.

U10

Z nášho fanshopu