Zmeny v kádri ŠTK Šamorín pokračujú

Vedenie klubu sa dohodlo na ukončení spolupráce s ďalšími hráčmi.

V uplynulých dňoch vedenie klubu skompletizovalo dohody o ukončení s hráčmi, ktorí už od začiatku zimnej prípravy neboli súčasťou mužstva. Ide o hráčov Tomáš Nagy, Ján Ferleťák a Dávid Kudláč, ktorý sa už dohodol na spolupráci s MFK Dolný Kubín. Okrem toho vedenie ukončilo zmluvu s Bandiougoum Diallom, ktorý po odchode zo Slovenska cez zimnú prestávku, nedokázal splniť podmienky na opätovný vstup do krajiny. Mladý útočník Róbert Tarcsi odchádza na polročné hosťovanie do tímu ETO Gyor II. Celkovo tak oproti jesennej časti opustilo tím až desať hráčov – Péter Nagy (FC Petržalka), Jakub Čunta, Šimon Kozák (obaja Bramber/Rakúsko), Lukáš Szabó, David Kudláč (MFK Dolný Kubín), Bandiougou Diallo (ukončenie zmluvy), Péter Hanzli (návrat do materského ETO Gyor), Tomáš Nagy, Ján Ferleťák a Róbert Tarcsi (ETO Gyor).

Naopak, po príchode Mihaela Rovisa z Chorvátska a viacerých hráčov, ktorí doplnili káder A mužstva z tímov U19 ŠTK a DAC, vedenie v najbližších dňoch skompletizuje príchod dvoch hráčov, ďalší sú aktuálne v klube na skúške.
Prestupové obdobie sa končí 21.februára, prvý súťažný zápas je na programe až 3.marca proti Trebišovu. Najbližšie sa predstavíme už v sobotu, 10.februára, na ihrisku českého tímu Líšeň.
Aktuálny káder v príprave ŠTK Šamorín:
Brankári: Attila Horváth, Attila Németh
Krajní obrancovia: Damián Kachút, Filip Raška (DAC), Juraj Pančík, Mihael Rovis, Martin Polniš
Strední obrancovia: Nathan, Draško Marić-Bjekić, Bálint Szolgai, Dmytro Dobranskyi, Jakub Zemko (DAC)
Stredopoliari: Aldo Baéz, Mátyás Vidnyánszky (DAC), Mikuláš Demjanovič, Myroslav Piminov, Botond Angyal (DAC)
Krídelníci: Lukas Leginus, Bright Owusu, Ladislav Botló, Matúš Kucman (DAC)
Útočníci: Stanislav Olejník, Patrik Horváth
Autor: Klub
Sdielať článok

Dnešným dňom sa v ŠTK Šamorín začal letný denný kemp!

Dnes ráno sa v areáli ŠTK Šamorín s vervou a úsmevom na tvári zišlo 51 detí, aby sa zúčastnili letného denného kempu, ktorý potrvá do konca týždňa.

Mládež

Z nášho fanshopu