Remíza v šlágri s Púchovom

Starší dorastenci remizovali v 4. kole na ihrisku MŠK Púchov.

Starši dorastenci vycestovali v 4. kole do Púchova, kde sa stretli s domácim MŠK. Vstup do zápasu vyšiel domácim, keď už v 12. minúte otvoril skóre Lacko. Šamorínčania sa však z tohto gólu rýchlo otriasli a o šešť minút neskôr bol stav vyrovnaný 1:1 po góle Suvaka. Do kabín išli oba tímy sa nerozhodného stavu. Po zmene strán to boli opäť domáci, ktorí sa ujali vedenia v zápase. V 60. minúte strelil druhý gól v zápase Lacko. Odpoveď však na tento gól netrvala dlho. V 73. minúte opäť vyrovnal na nerozhodných 2:2 Suvak. Do konca zápasu sa už stav nezmenil a tak si oba tímy rozdelili po jednom bode.

MŠK Púchov 2:2 FC ŠTK 1914 Šamorín

Góly ŠTK: 18'73'Suvak

Zostava ŠTK: Juríčka - Kocian(64'Petráš), Suvak, Kostolný, Jelínek(64'Yuryshynets), Kanócz, Suchanovský, Polniš, Ollé, Trusina, Makky(84'Maiur)

Hodnotenie trénera:

Odohrali sme veľmi zaujímavý zápas s veľmi dobrým súperom. Zo zápasu sme získali veľmi dôležité informácie. Tie informácie majú pre nás obrovskú cenu, pretože vďaka nim môžeme rýchlejšie zlepšovať našich hráčov. Ak chceme vyhrávať takéto zápasy budeme potrebovať lepšie zakončovať, lepšie sa rozhodovať v niektorých herných situáciách a ešte dôslednejšie pracovať v zadnej trojke.


Autor: Klub
Sdielať článok

Zimná liga U10 v Pomlé: Stupava víťazí, Šamorín obsadzuje 2. a 3. miesto!

V sobotu 23. marca sa na malej umelej tráve v Pomlé odohralo 4. kolo Zimnej ligy U10, ktorá priniesla napínavé súboje a skvelé futbalové zážitky.

U10

Z nášho fanshopu