Bývalý mládežnícky reprezentant Bosny novým hráčom ŠTK Šamorín

Dvadsaťjedenročný Sanel Bajrektarević reprezentoval Bosnu v kategóriách do 17 a do 19 rokov.

Hlásime novú posilu! Po tom, čo klub v tomto prestupovom období posilnil ľavý obranca Mihael Rovis, sme sa dohodli na spolupráci s ďalším hráčom z Balkánu. Sanel Bajrektarević je rodákom z Bosny, ktorý však takmer celý svoj život pôsobí v Rakúsku. U našich susedov aj futbalovo rástol ako hráč Kapfenbergu. V uplynulej sezóne si vyskúšal aj pôsobenie v rodnej Bosne, v tíme druholigového Jedinstvo Bihac. “Sanel u nás absolvoval skúšku, počas ktorej ukázal kvalitu, nasadenie a vôľu pobiť sa o svoje miesto v tíme. Zaujal a veríme, že do stredu poľa prinesie konkurenciu,” komentoval nový príchod športový riaditeľ, Csaba Horváth.

“Som typom hráča, ktorý to vie s loptou, asi najlepšie sa cítim ako ofenzívny stredopoliar, ale hrávam prakticky kdekoľvek v zálohe. Som rád, že som v tomto klube, chalani ma okamžite prijali veľmi dobre, až som bol prekvapený. Páči sa mi zázemie klubu a verím, že budeme spolu úspešní,” zneli prvé slová 21-ročného futbalistu po podpise zmluvy.
Prestupové obdobie končí 21.februára a my pred jeho koncom oznámime aj ďalšie posily.
Hajrá, Somorja!
Autor: Klub
Sdielať článok

Šamorín Cup U8: ŠTK Šamorín obsadil druhé miesto

V stredu 1. mája 2024 sa na štadióne v Pomle uskutočnil futbalový turnaj pre kategóriu U8, ktorého sa zúčastnilo 10 tímov.

U8

Z nášho fanshopu