Sila tímu rastie! Z DAC prichádzajú traja hráči na hosťovanie

V posledný deň prestupového obdobia dotiahol ŠTK Šamorín príchod troch výrazných hráčov pre jarnú časť II.futbalovej ligy.

V závere prestupového obdobia pre profesionálov bolo v našom klube rušno. V posledné dni sme skompletizovali príchod troch hráčov, ktorí pôvodne boli z DAC v Šamoríne na hosťovaní, na trvalý prestup. Talentovaní Damián Kachút, Mikuláš Demjanovič a Attila Németh sú tak odteraz kmeňovými hráčmi nášho klubu.

Zároveň sa nám podarilo priviesť troch hráčov, ktorí v rámci striedavých štartov zanechali výraznú stopu v našom tíme už na jeseň. Osemnásťročný stredopoliar Mátyás Vidnyánszky, jeho rovesník Zoran Záhradník a čiernohorský ostrostrelec Matija Krivokapić, s určitosťou budú nastupovať v našom drese počas celej jari. “Sme spokojní s tým, ako sa počas prípravy vyformoval tím. Príchodmi, nielen, týchto hráčov sila nášho tímu narástla, posilnili sme sa prakticky na každom poste, kde okrem šiestich hráčov na prestup, rátame s tým, že príležitosti budú dostávať aj mladí hráči, ktorí s nami strávili zimnú prípravu, prípadne alternovali v drese A tímu materského DAC. Káder je zastabilizovaný a môže sa pripravovať na štart súťaže,” komentoval prestupové obdobie prezident ŠTK Šamorín, Csaba Horváth.
Už v sobotu nás čaká generálka na 2FL, v ktorej privítame MŠK Považská Bystrica. Druholigová súťaž pre nás štartuje v nedeľu, 3. marca, súbojom so Slavojom Trebišov.
Hajrá, Somorja!
Aktuálny káder ŠTK Šamorín:
Brankári: Attila Horváth, Attila Németh
Obrancovia: Juraj Pančík, Damián Kachút, Filip Raška (DAC), Nathan, Jakub Zemko (DAC), Draško Marić-Bjekić, Bálint Szolgai, Dmytro Dobranskyi, Mihael Rovis, Martin Polniš
Stredopoliari: Aldo Baéz, Mátyás Vidnyánszky, Sanel Bajrektarevič, Botond Angyal, Mikuláš Demjanovič, Myroslav Piminov, Fellipe Vieira
Krídelníci: Lukas Leginus, Bright Owusu, Bálint Csóka, Matúš Kucman (DAC)
Útočníci: Zoran Záhradník, Stanislav Olejník, Patrik Horváth, Matija KrivokapićV závere prestupového obdobia pre profesionálov bolo v našom klube rušno. V posledné dni sme skompletizovali príchod troch hráčov, ktorí pôvodne boli z DAC v Šamoríne na hosťovaní, na trvalý prestup. Talentovaní Damián Kachút, Mikuláš Demjanovič a Attila Németh sú tak odteraz kmeňovými hráčmi nášho klubu.

Autor: Klub
Sdielať článok

ŠTK Šamorín triumfoval na turnaji Šamorín Cup U10!

Uplynulú stredu sa v Šamoríne odohral skvele zorganizovaný futbalový turnaj Šamorín Cup pre kategóriu U10.

U10

Z nášho fanshopu