Prípravka U11 ŠTK Šamorín oslavuje 4. miesto na DAKA Cupe!

Uplynulý víkend sa v Šamoríne v X-bonic sphere odohral medzinárodný futbalový turnaj DAKA Cup.

V kategórií U11 sa turnaju zúčastnilo 18 tímov z rôznych kútov Slovenska a zahraničia. Mladí futbalisti ŠTK predviedli skvelé výkony a napokon obsadili výborné 4. miesto.

Turnaj sa hral v skvelej atmosfére plnej emócií, ktoré prežívali nielen rodičia, ale aj samotní hráči. Mladé futbalové talenty ukázali svoje zručnosti a bojovnosť v napínavých zápasoch. Zverenci trénera Mareka Sallósa a Dávida Hudáčeka obsadili v základnej skupine prvé miesto pri rovnosti bodov s Dunajskou Lužnou. Šamorínsky tím sa tak prebojoval do skupiny tímov Champions League a bojoval tak o celkové prvenstvo na turnaji. V skupine tímov Champions League si jedenástka vybojovala v celkovej tabuľke 4. miesto. Celkovým víťazom sa stal tím FC Stadlau, druhé miesto obsadil Spartak Trnava a na bronzovej priečke skončila Dunajská Lužná.


Tréner tímu U11 FC ŠTK 1914 Šamorín, Marek Sallós, bol s výkonom svojich zverencov spokojný: "Som hrdý na to, ako chlapci hrali na tomto turnaji. Ukázali veľké srdce a bojovnosť. Aj keď sa nám nepodarilo prebojovať do TOP 3, 4. miesto je skvelý výsledok, na ktorý môžeme byť hrdí. Tento turnaj bol pre nás cennou skúsenosťou a verím, že nám pomôže v ďalšom rozvoji."

Výsledky tímov v základnej skupine:

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=16974...

Finálová skupina Champions League:

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=17129...

Autor: Klub
Sdielať článok

ŠTK Šamorín triumfoval na turnaji Šamorín Cup U10!

Uplynulú stredu sa v Šamoríne odohral skvele zorganizovaný futbalový turnaj Šamorín Cup pre kategóriu U10.

U10

Z nášho fanshopu