Šamorín Cup U8: ŠTK Šamorín obsadil druhé miesto

V stredu 1. mája 2024 sa na štadióne v Pomle uskutočnil futbalový turnaj pre kategóriu U8, ktorého sa zúčastnilo 10 tímov.

Turnaj bol organizačne vydarený a priniesol napínavé zápasy plné futbalovej radosti.

Domáci tím ŠTK Šamorín sa prebojoval až do finále, kde podľahol tímu OK Častkovce. Napriek prehre v boji o titul si Šamorínčania odniesli strieborné medaily a cenný zážitok z turnaja. Najlepším brankárom turnaja sa stal Mattias Jurčo z tímu OK Častkovce a najlepším hráčom turnaja bol vyhlásený domáci futbalista Dominik Görföl.

Turnaj ukázal talent a nadšenie mladých futbalistov a prispel k rozvoju futbalu v regióne. Všetkým účastníkom patrí veľká pochvala za predvedený výkon a organizátorom za skvelú prípravu turnaja.

Výsledky:

  1. miesto: OK Častkovce
  2. miesto: ŠTK Šamorín 'A'
  3. miesto: ŠK Bernolákovo
  4. miesto: FSM Nutriachievers
  5. miesto: SFC Kalinkovo
  6. miesto: ŠTK Šamorín 'B'
  7. miesto: TJ Rovinka
  8. miesto: ŠK Vrakuňa
  9. miesto: TJ Miečno
  10. miesto: Fomat Martin

Individuálne ocenenia:

  • Najlepší brankár: Mattias Jurčo (OK Častkovce)
  • Najlepší hráč: Dominik Görföl (ŠTK Šamorín)

Turnaj v Pomlé bol skvelou príležitosťou pre mladých futbalistov a futbalistky, aby si zahrali a zmerali sily s rovesníkmi z rôznych tímov. Zároveň prispel k propagácii futbalu v regióne a k rozvoju futbalových talentov.

Autor: Klub
Sdielať článok

Prípravka U10 sa chystá na prestížny turnaj v Budapešti!

Mladí futbalisti z prípravky ŠTK Šamorín U10 sa dnes vydávajú na cestu do Budapešti, kde sa zúčastnia medzinárodného turnaja Budapest Youth Cup.

U10

Z nášho fanshopu