ŠTK Šamorín triumfoval na turnaji Šamorín Cup U10!

Uplynulú stredu sa v Šamoríne odohral skvele zorganizovaný futbalový turnaj Šamorín Cup pre kategóriu U10.

Turnaja sa zúčastnilo 10 tímov z rôznych kútov Slovenska a Českej republiky, ktoré si zmerali sily v napínavých zápasoch plných futbalovej radosti.

Domáci tím ŠTK Šamorín predviedol fantastický výkon a postúpil zo základnej skupiny až do finále. V napínavom finálovom zápase nastúpili proti českému tímu FC Kyjov. V dramatickom zápase domáci futbalisti zvíťazili 3:2 a stali sa tak víťazmi turnaja Šamorín Cup U10!

Okrem víťazného titulu si ŠTK Šamorín odniesol aj individuálne ocenenie pre najlepšieho hráča turnaja. Toto ocenenie si prevzal Andrej Kostecký, ktorý svojimi skvelými výkonmi a gólovými úspechmi výrazne prispel k triumfu tímu. Najlepším brankárom turnaja sa stal Matias Jabornik z tímu FC Kyjov.

Turnaj Šamorín Cup U10 opäť ukázal talent a nadšenie mladých futbalistov a prispel k rozvoju futbalu v regióne. Všetkým účastníkom patrí veľká pochvala za predvedený výkon a organizátorom za skvelú prípravu turnaja.

Výsledky:

1. miesto: ŠTK Šamorín

2. miesto: ⁠FC Kyjov

3. miesto: ⁠Sparta Brno

4.miesto: ⁠FŠM Nutriachievers "B"

5. miesto: ⁠AC Nitra

6. miesto: ⁠FŠM Nutriachievers "A"

7. miesto: ⁠SFC Kalinkovo

8. miesto: ⁠Fenix Nove Zamky

9. miesto: ⁠OFK Častkovce

10. miesto: ⁠Slovan Hlohovec

Individuálne ocenenia:

  • Najlepší hráč: Andrej Kostecký (ŠTK Šamorín)
  • Najlepší brankár: Matias Jabornik (FC Kyjov)

Turnaj Šamorín Cup U10 sa stal obľúbenou tradíciou či už ako halový turnaj alebo ako turnaj na živej tráve. Každoročne priťahuje kvalitné tímy z rôznych kútov Slovenska a Českej republiky. Vďaka skvelej organizácii a napínavým zápasom je tento turnaj skvelou príležitosťou pre mladých futbalistov, aby si zahrali a zmerali sily s rovesníkmi z rôznych tímov.


Autor: Klub
Sdielať článok

Prípravka U10 sa chystá na prestížny turnaj v Budapešti!

Mladí futbalisti z prípravky ŠTK Šamorín U10 sa dnes vydávajú na cestu do Budapešti, kde sa zúčastnia medzinárodného turnaja Budapest Youth Cup.

U10

Z nášho fanshopu