Tréneri ŠTK Šamorín sa zúčastnili seminára v DAC Dunajská Streda

Skupina trénerov ŠTK sa v uplynulých dňoch zúčastnila na seminári v partnerskom klube DAC Dunajská Streda.

Seminár sa zameral na tému rozvoja hráčov v popredných európskych akadémiách v kategóriách U9-U13.

Teoretická časť seminára prebiehala v priestoroch MOL Arény, kde sa tréneri oboznámili s najnovšími trendami a metodikami v oblasti mládežníckeho futbalu. Svoje skúsenosti prezentovali zástupcovia rôznych európskych klubov Kristián Németh (DAC Academy), Adam Klanica (FK Austria Wien), Lukáš Khun (SK Slavia Praha) a Damian Serwuszok (Legia Warszawa).
Praktické ukážky tréningových procesov sa odohrali na hlavnom štadióne DAC v MOL Aréne. Tréneri mali možnosť priamo na ihrisku sledovať prácu s mladými hráčmi a diskutovať s prezentujúcimi o rôznych aspektoch tréningu.
Seminár bol pre trénerov ŠTK Šamorín cennou príležitosťou, ako sa obohatiť o nové poznatky a inšpiráciu. Získané vedomosti a skúsenosti budú môcť zúročiť pri práci s mladými hráčmi v klube a pomôcť im tak v ich futbalovom raste.
"Seminár bol pre nás veľmi prínosný," zhodli sa tréneri ŠTK Šamorín. "Získali sme veľa cenných informácií a inšpirácie, ktoré chceme zúročiť v našej práci s mladými hráčmi. Sme vďační DAC Dunajská Streda za túto príležitosť a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu."
Seminár je súčasťou dlhodobej spolupráce medzi ŠTK Šamorín a DAC Dunajská Streda. Oba kluby sa snažia vzájomne si vymieňať skúsenosti a poznatky v oblasti mládežníckeho futbalu s cieľom vytvárať optimálne podmienky pre rozvoj mladých talentov.

Autor: Klub
Sdielať článok

ŠTK Šamorín na turnaji o pohár župana: Bojovný výkon, ale tesne za medailami.

Mladí futbalisti ŠTK Šamorín kategórie U11 včera odohrali turnaj o putovný pohár župana Trnavský samosprávny kraj.

U11

Z nášho fanshopu