Mladí futbalisti si zmerajú sily na medzinárodnom turnaji BITUMAT CUP!

Už tento víkend, 15. a 16. júna 2024, sa v Šamoríne uskutoční medzinárodný turnaj prípraviek U11 BITUMAT CUP.

Na dva dni sa na štadióne Pomlé stretne 20 kvalitných tímov zo Slovenska, Česka, Maďarska a Švédska, aby si zmerali sily a predviedli svoje futbalové umenie.

Medzi účastníkmi turnaja nechýbajú kluby ako FC Spartak Trnava, SK Sigma Olomouc, MFK Ružomberok, AS Trenčín, ETO Győr, MŠK Žilina a ŠK Slovan Bratislava a ďalšie kvalitné tímy. Turnaj tak sľubuje napínavé zápasy a skvelú futbalovú atmosféru.

Zápasy sa budú hrať súbežne na štyroch ihriskách, takže o zábavu bude postarané po celý deň. Pre hráčov, rodičov a fanúšikov bude v fun zóne pripravené občerstvenie, zábavné atrakcie a tombola plná cien.

Zápasový harmonogram a live výsledky nájdete tu(sobota):

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=17147...
Zápasový harmonogram a live výsledky nájdete tu(nedeľa):

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=17180...

Hlavným partnerom turnaja je spoločnosť BITUMAT, obchodno-distribučná spoločnosť pôsobiaca v oblasti izolačných materiálov pre stavebníctvo. Vďaka podpore spoločnosti BITUMAT sa tak mladí futbalisti budú môcť stretnúť a zmerať si sily v kvalitných podmienkach.

BITUMAT CUP je skvelá príležitosť pre deti, aby si zahrali futbal na vysokej úrovni, spoznali nových kamarátov a zažili nezabudnuteľný víkend plný zábavy a športu.

Pozývame preto všetkých fanúšikov futbalu, aby prišli povzbudiť mladých talentov a užili si skvelú atmosféru turnaja!

Autor: Klub
Sdielať článok

V záverečnom turnaji šamorínčania nakoniec tretí!

​Futbalisti kategórie U12 ŠTK Šamorín po tom, čo sa stali víťazom ligy MZM OBFZ Bratislava mesto sk. C sa predstavili na záverečnom turnaji, ktorý sa konal v domácom prostredí na štadióne Pomlé.

U12

Z nášho fanshopu