ŠTK šamorín U12 triumfuje v súťaži žiakov OBFZ Bratislava mesto!

Futbalisti ŠTK Šamorín kategórie U12 v stredajšej predohrávke ovládli posledné kolo súťaže žiakov ObFZ Bratislava mesto

V dominantnom zápase zdolali MFK Záhorská Bystrica 14:0.

Už po záverečnom hvizde vypukli na hracej ploche hlavného štadiónu v Pomlé víťazné oslavy. Šamorínčania si tak s prehľadom pripísali víťazstvo v lige v skupine C. Spolu s hráčmi a trénermi oslavovali triumf na tribúnach aj priaznivci mládežníckeho futbalu ŠTK a rodičia mladých futbalistov.
Sezóna pre kategóriu U12 však ešte nekončí. Už 22. júna sa v Pomlé uskutoční záverečný turnaj, v ktorom sa rozhodne o celkovom víťazovi ligy MZM. ŠTK Šamorín sa v tomto miniturnaji stretne s tímami FK Rača a Senc FA.
Zápas proti Záhorskej Bystrici bol jednoznačnou záležitosťou Šamorínčanov, ktorí dominovali od úvodných minút. Už v 10. minúte otvoril skóre Hugo Horváth, o dve minúty neskôr pridal druhý gól Severín Straňák. Do prestávky sa ŠTK dostalo do vedenia 5:0, keď góly strelili Patrik Kotes, Hugo Horváth (2x), Matyáš Valenta.
V druhom polčase tempo hry neopadlo a Šamorín pridal ďalších deväť gólov. Presadili sa Severín Straňák (2x). Kevin Rigó (2x), Viktor Trusina (2x), Hugo Horváth a Patrik Kotes.
FC ŠTK Šamorín 14:0 MFK Záhorská Bystrica
Góly ŠTK: 10' Hugo Horváth, 12' Severín Straňák, 19' Patrik Kotes, 23' Hugo Horváth, 28' Matyáš Valenta, 34' Severín Straňák, 36' Severín Straňák, 40' Kevin Rigó, 42' Viktor Trusina, 44' Viktor Trusina, 47' Hugo Horváth, 49' Patrik Kotes, 53' Kevin Rigó, 60' Viktor Trusina
Mladší žiaci ŠTK Šamorín U12 tak potvrdili svoju skvelú formu a s veľkým sebavedomím sa chystajú na záverečný turnaj ligy MZM, kde zabojujú o najvyšší titul.
Veľa šťastia chlapci!
Autor: Klub
Sdielať článok

V záverečnom turnaji šamorínčania nakoniec tretí!

​Futbalisti kategórie U12 ŠTK Šamorín po tom, čo sa stali víťazom ligy MZM OBFZ Bratislava mesto sk. C sa predstavili na záverečnom turnaji, ktorý sa konal v domácom prostredí na štadióne Pomlé.

U12

Z nášho fanshopu