Bitumat Cup: Veľkolepý víkend plný futbalu a zábavy!

Uplynulý víkend, 15. a 16. júna, sa na štadióne v Pomlé odohral skvele zorganizovaný futbalový turnaj Bitumat Cup.

Turnaj, ktorý sa konal pod záštitou spoločnosti Bitumat, priniesol dva dni nabité napínavými zápasmi, skvelou atmosférou a radosťou z futbalu.

Na turnaji sa predstavilo celkovo 20 tímov z rôznych kútov Slovenska a Českej republiky ale aj Švédska. Víkendové súboje boli vyrovnané a plné dramatických momentov, o čom svedčí aj fakt, že až do samého konca nebolo jasné, kto sa stane víťazom.

Po napínavých finálových zápasoch sa nakoniec z prvého miesta tešili futbalisti ŠK Slovan Bratislava. Druhé miesto obsadili mladí talenty Sparty Trnava (čierny) a na treťom mieste skončil tím Sigmy Olomouc. Domáci tím ŠTK obsadil celkovo 18. miesto.

Výsledky zápasov(sobota):

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=17147...
Výsledky zápasov(nedeľa):

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=17180...

Okrem skvelých futbalových výkonov si účastníci turnaja užili aj bohatý sprievodný program, ktorý pre nich organizátori pripravili. Nechýbali súťaže pre deti, tombola, občerstvenie a samozrejme skvelá hudba.

Chceme sa touto cestou poďakovať všetkým zúčastneným tímom, hráčom, fanúšikom a v neposlednom rade hlavnému partnerovi turnaja, spoločnosti Bitumat, vďaka ktorým sa turnaj Bitumat Cup 2024 stal nezabudnuteľným podujatím.

Tešíme sa na ďalší ročník!


Autor: Klub
Sdielať článok

V nedeľu oslava šamorínskeho futbalu. Vstup do Pomlé voľný!

Duel 8.kola MONACObet ligy bude mať špeciálny náboj. Pripomenieme si na ňom 110. výročie založenia klubu.

A mužstvo

Z nášho fanshopu