ŠTK Šamorín so štyrmi novými posilami

Desať dní pred štartom novej sezóny MONACObet ligy vedenie klubu skompletizovalo prestupy štyroch hráčov.

Pre tím však nie sú novinkou. Štvorica nových hráčov ŠTK Šamorín trénovala s mužstvom Vladimira Vassiljeva už niekoľko týždňov. Na skúške uspel Roman Plyush, 20-ročný ofenzívny stredopoliar, ktorý počas svojej kariéry pôsobil už v Chorvátsku či Španielsku, vo svojom životopise má adresy ako Šachťar Doneck či HNK Gorica a odohral aj štyri zápasy UEFA Youth League.

Druhou posilou nášho tímu je 20-ročný krajný obranca Guilherme Varjao z Brazílie, prichádzajúci do klubu z klubu Juventude, kam prestupoval z ukrajinského Dnipra.

Z kádra estónskeho majstra FCI Levadia bude v našom tíme hosťovať do konca sezóny ďalší nádejný stredopoliar, Nikita Vassiljev, mládežnícky reprezentant Estónska.

Štvrtým hráčom, ktorý začne súťažnú sezónu v našom drese je brazílsky stredný obranca Rhyan Modesto, ktorý by mal nahradiť svojho krajana, Nathana, pôsobiaceho v Šamoríne v minulej sezóne, ktorému však skončilo hosťovanie a k dohode medzi klubmi neprišlo.

„Do tímu prichádzajú hráči, ktorí majú potenciál posúvať sa vyššie. Potrebovali sme posilniť niektoré pozície v strede poľa a v obrane, čo sa nám ich príchodom podarilo. Prestupové obdobie je len na začiatku, pracujeme naďalej na príchode ofenzívnych hráčov a veríme, že sezónu začneme v čo najkvalitnejšom zložení,“ krátko zhodnotil doterajšie prestupové aktivity Csaba Horváth.
Už v nedeľu, 28.júla o 10:30 nastúpime na prvý domáci zápas novej sezóny, keď privítame MFK Tatran Liptovský Mikuláš.
Hajrá, Somorja!
Autor: Klub
Sdielať článok

ŠTK Šamorín na turnaji o pohár župana: Bojovný výkon, ale tesne za medailami.

Mladí futbalisti ŠTK Šamorín kategórie U11 včera odohrali turnaj o putovný pohár župana Trnavský samosprávny kraj.

U11

Z nášho fanshopu